Een V-ticket gekocht voor het via livestream kijken van een voorstelling? Lees in de handleiding V-ticket hoe het werkt.

How to join and start a livestream performance? Read the manuel V-ticket in English.

Praktische informatie V-ticket 

* De livestream staat 15 minuten voor aanvang van de voorstelling voor je klaar

* Log bijtijds in en controleer of alles goed werkt 

* Open het V-ticket (pdf) en klik op het oranje V-Ticket logo 

* Je wordt doorgestuurd naar een controlepagina van Ovatic. Je hoeft zelf geen code in te voeren, dit gaat allemaal automatisch 

* Klik op 'Start stream' om de stream te starten. 

Wij wensen je veel kijkplezier! 

----

Na het uitbreken van het coronavirus heeft Posttheater haar eerder ontwikkelde plan de ‘gridkijker’ weer opgepakt. De gridkijker is ooit ontwikkeld om derden (regie, producent en anderen) live met de voorstelling mee te laten meekijken zonder naar het theater te gaan. Dit was met name bedoeld voor voorstellingen in de try-out fase. Nu zetten we deze livestream op om tijdens de coronamaatregelen deels van de zaal fysiek te vullen met bezoekers en deels middels een V-ticket.

Het V-ticket staat voor Video, Virtueel en ook Virus. Met het V-ticket is het mogelijk om live een theatervoorstelling bij te wonen. En dit thuis op de bank, met een heerlijk drankje & hapje bij de hand. Alleen, met je partner of het gezin via streaming live meegenieten van daarvoor geselecteerde voorstellingen.

De kopers van een V-ticket krijgen 15 minuten voor aanvang toegang met de link op het ticket. De prijs is enkele euro’s goedkoper en het biedt bovendien de mogelijkheid om met alle aanwezigen in de huiskamer de voorstelling te volgen.

Natuurlijk is het niet te vergelijken met de theaterbeleving in de zaal, maar het geeft wel de mogelijkheid voor de artiesten om te spelen en voor het publiek om hun favoriete artiest te zien.

Ook voor na de Coronacrisis geeft het de mogelijkheid aan mensen, die om welke reden dan ook niet naar het theater kunnen komen, de voorstelling bij te wonen. Het is een aanvulling op de traditionele kaartverkoop.
 

Pers: