Stichting Vier het Leven - senioren service

Service staat voorop in het Posttheater. Onze medewerkers is er veel aan gelegen om ook ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit doen wij o.a. door samen te werken met stichting Vier het Leven waarover u onderstaand meer kunt lezen.

Theaterbezoek voor ouderen
Wilt u liever samen met anderen naar het theater dan alleen? Wilt u genieten van theater- en concertbezoek, zonder het regelwerk voor vervoer en tickets? Het Posttheater en stichting Vier het Leven werken samen om het voor de oudere theaterliefhebber mogelijk te maken onbezorgd van concerten te blijven genieten.

Wat kunt u verwachten?
U wordt thuis met de auto opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en in het theater verwelkomd met koffie of thee. Samen met andere Vier het Leven gasten én de vrijwilligers geniet u van het concert en in de pauze staat een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht. Wilt u meer informatie? Kijk op www.4hetleven.nl of bel met het landelijke telefoonnummer: 035 – 524 51 56. Op www.4hetleven.nl kunt u ook nalezen welke voorstellingen er worden bezocht in het Posttheater.