Nieuwsbrief

Cabaretreminder
Wij sturen maximaal 2 maal per maand een Cabaretreminder uit. Hierin vindt u onze voorstellingen voor de komende 2 weken en ander nieuws waarvan wij denken dat dit waardevol voor u is. Tijdens het bestellen van uw kaarten kunt u aangeven of u deze informatie wenst te ontvangen. Uitschrijven kan via de uitschrijflink onderaan de reminder.

Inschrijven zonder bestelling? Onderaan op onze website kunt u zich eenvoudig aanmelden met alleen uw mailadres.

Service E-mail
Voor aanvang van een voorstelling informeren wij u graag over de voorstelling en aanverwante zaken, zoals de duur van de voorstelling en parkeermogelijkheden. Deze mail is gekoppeld aan uw bestelling. Ook hiervoor kunt zich uitschrijven via een e-mail aan info@posttheater.nl o.v.v. ‘Uitschrijven servicemail’. Houd u er echter wel rekening mee dat wij u dan ook niet meer kunnen bereiken indien een voorstelling geannuleerd wordt of een voorstellingsdatum wijzigt.

Let op!
Bij wijzigingen in het programma, zoals een annulering of verplaatsing, worden kaartkopers vanzelfsprekend op de hoogte gebracht. Dit doen we voornamelijk via mail, zorg dan ook dat u het mailadres info@posttheater.nl toevoegt aan uw adresboek om te voorkomen dat voor u belangrijke informatie in de spamfolder beland.