Bezoekadres

Het Posttheater
Rosendaalsestraat 27
6824 CA ARNHEM

E-mail algemeen en kaartverkoop:
info@posttheater.nl

E-mail over verhuur:
verhuur@posttheater.nl

E-mail programmering:

programmering@posttheater.nl

E-mail marketing:
marketing@posttheater.nl

E-mail techniek:
techniek@posttheater.nl

 

Informatie kaartverkoop 

U kunt uw kaarten 24 uur per dag online bestellen op www.posttheater.nl.

Zakelijk

Het kantoor is telefonisch [026-4463554] bereikbaar op:
 

dinsdag     13:00 – 16:00 uur
donderdag     13:00 – 16:00 uur

Kassa
U kunt uw toegangskaarten uitsluitend online kopen.  

Route

Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem
Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem.Na het tankstationlinksaf de Weg achter Het Bos. Daarna 2e afslag rechts, de Monnikensteeg in, aan het einde rechts. Deze weg uitrijden,bij derotonde rechtdoor en met de weg mee naar links, dit is deRaapopseweg. Doorrijden tot stoplicht, rechtsaf de Velperweg op. Voor de spoorweg rechtsaf de Arbeidstraat in. Je rijdt nu recht op het theater af. Aan de linkerkant ziet u de parkeerplaatsen.

Vanuit Den Bosch, Tiel, Nijmegen, (A50, A15, A325).
Bij Knooppunt Valburg de A15 richting Bemmel, bij knooppunt Ressen de A325 richting Arnhem uitrijden, rechtdoor de John Frostbrug over, doorrijden tot Musis Sacrum (aan uw linkerkant), hier rechtsaf de Steenstraat inrijden, onder spoorbaan door (station Velperpoort), daarna eerste afslag links, dan eerste links en gelijk rechts het terrein van het Posttheater oprijden.

Openbaar Vervoer
Het theater ligt pal achter het Velperpoortstation en het bijbehorende busstation.

Parkeren
Het parkeerterrein van het Posttheater biedt plek aan ca. 30 auto’s. U kunt hier gratis parkeren. Houd er rekening mee dat het hek een uur na afloop van de voorstelling wordt gesloten.

Op drukke avonden kunt u kosteloos gebruik maken van het parkeerdek van onze goede buren Dirkzwager aan de Velperweg 1 tegenover het Posttheater. De ingang bevindt zich aan de Arbeidstraat. Op een bord aan het hek van het Posttheater parkeerterrein wordt aangegeven of het Parkeerdek geopend is. Let op: dit is alleen in het geval van zeer drukke voorstellingen, u ontvangt voorafgaand bericht indien parkeren mogelijk is.