Contact

Bezoekadres

Het Posttheater
Rosendaalsestraat 27
6824 CA ARNHEM

Let op: ons postbusadres (postbus 3055, 6802 DB) is per 1 januari 2016 opgeheven

E-mail algemeen:
info@posttheater.nl

E-mail over kaartverkoop:
administratie@posttheater.nl

Bij vragen over de administratieve afhandeling van kaartverkoop.

 

Informatie kaartverkoop en verhuur

U kunt uw kaarten 24 uur per dag online bestellen op www.posttheater.nl.
Heeft u vragen? Mail ons via administratie@posttheater.nl

Let op: wij werken nog grotendeels thuis en het theater is momenteel telefonisch niet bereikbaar. Mail uw vragen naar info@posttheater.nl, wij proberen deze z.s.m. te beantwoorden.

Telefonisch is het kantoor [026-4463554] bereikbaar op:

dinsdag     13:00 – 16:00 uur
woensdag     13:00 – 16:00 uur
donderdag     13:00 – 16:00 uur
vrijdag     13:00 – 16:00 uur

Kassa
In verband met corona is de kassa op voorstellingsavonden niet geopend (dit voor een snelle doorloop). U kunt uw toegangskaarten tijdelijk alleen online kopen. Wilt u vouchers inleveren voor een Gelrepas of een Podium Cadeaukaart verzilveren? U bent uw kaarten kwijt of heeft geen kaarten ontvangen? Mail administratie@posttheater.nl (kantoortijden: di-vr 10:00 en 16:00 uur) zodat we het online of op een andere wijze kunnen afhandelen. 

Het kantoor van het Posttheater is gesloten op maandag, zaterdag en zondag.

 

Route

Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem
Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem.Na het tankstationlinksaf de Weg achter Het Bos. Daarna 2e afslag rechts, de Monnikensteeg in, aan het einde rechts. Deze weg uitrijden,bij derotonde rechtdoor en met de weg mee naar links, dit is deRaapopseweg. Doorrijden tot stoplicht, rechtsaf de Velperweg op. Voor de spoorweg rechtsaf de Arbeidstraat in. Je rijdt nu recht op het theater af. Aan de linkerkant ziet u de parkeerplaatsen.

Vanuit Den Bosch, Tiel, Nijmegen, (A50, A15, A325).
Bij Knooppunt Valburg de A15 richting Bemmel, bij knooppunt Ressen de A325 richting Arnhem uitrijden, rechtdoor de John Frostbrug over, doorrijden tot Musis Sacrum (aan uw linkerkant), hier rechtsaf de Steenstraat inrijden, onder spoorbaan door (station Velperpoort), daarna eerste afslag links, dan eerste links en gelijk rechts het terrein van het Posttheater oprijden.

Openbaar Vervoer
Het theater ligt pal achter het Velperpoortstation en het bijbehorende busstation.

Parkeren
Het parkeerterrein van het Posttheater biedt plek aan ca. 30 auto’s. U kunt hier gratis parkeren. Houd er rekening mee dat het hek een uur na afloop van de voorstelling wordt gesloten.

Op drukke avonden kunt u kosteloos gebruik maken van het parkeerdek van onze goede buren Dirkzwager legal & tax aan de Velperweg 1 tegenover het Posttheater. De ingang bevindt zich aan de Arbeidstraat. Op een bord aan het hek van het Posttheater parkeerterrein wordt aangegeven of het Parkeerdek geopend is. Let op: dit is alleen in het geval van zeer drukke voorstellingen, u ontvangt voorafgaand bericht indien parkeren mogelijk is.