Update 28 mei

We mogen weer open! Er staan nog enkele (verplaatste) voorstellingen gepland deze maand, dus het is weer live genieten.  

Je vindt ons programma online. Wees er snel bij, want er zijn slechts 50 tickets per voorstelling beschikbaar! Het is niet nodig om voorafgaand aan je bezoek getest te zijn. Vanzelfsprekend blijven de basismaatregelen van kracht en is een mondkapje is verplicht als je je in het theater verplaatst.

de Buitenpost, ons theaterterras deze zomer!

We gaan door in de zomer en gaan van binnen naar buiten. In samenwerking met Hoogte80 staat juli bol van voorstellingen in de buitenlucht. Het programma krijgt langzaamaan vorm, dus houd de website in de gaten.

Livestream
Is een voorstelling al uitverkocht of ga jij liever nog niet naar het theater? Op 18 juni kun je ook thuis live meegenieten van Op Sterk Water. Op Sterk Water staat garant voor een weergaloze avond vol hilarische improvisaties. Muzikaal, actueel en vlijmscherp! Koop hier jouw V-ticket

---

Update 11 mei

Helaas komen er op korte termijn geen versoepelingen voor theaters. Lees hier meer over het stappenplan dat het kabinet heeft gepubliceerd. 

Online aanbod
Publiek mogen we nog niet ontvangen, we zijn dan ook bezig met het samenstellen van een online programma. Live theater voor thuis! houd onze website in de gaten voor het nieuwe aanbod.

---

Update 23 maart

Vandaag was er weer een nieuwe persconferentie. Helaas blijven de huidige coronamaatregelen gelden tot en met 20 april. Een domper voor ons allemaal, maar we houden moed en kunnen niet wachten tot we je weer mogen ontvangen!.

Als je kaarten hebt voor een voorstelling tussen nu en deze datum, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht over verplaatsing of annulering.

---

Update 8 maart 

Heel jammer, de lockdown is nogmaals verlengd, het theater blijft gesloten voor publiek tot en met 30 maart. De geplande voorstellingen in deze periode komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

---

Update 23 februari

Helaas is de lockdown verlengd, het theater blijft gesloten voor publiek tot en met 15 maart. De geplande voorstellingen in deze periode komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

---

Update 2 februari

Het theater blijft voorlopig dicht nu de lockdown is verlengd tot en met 2 maart. De geplande voorstellingen t/m 2 maart komen wederom te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

Zaterdag is cabaretavond, ook nu! Live met z'n allen in het theater genieten blijft het allerleukst, maar dit moment kun je elke zaterdagavond terecht bij SBS6 voor een heerlijke  cabaretvoorstelling. Ook op NPO 2 Extra kijk je de leukste voorstellingen. 

---

Update 12 januari

Helaas blijven we nog wat langer dicht. De lockdown wordt verlengd en de geplande voorstellingen t/m 9 februari komen te vervallen. Wij kijken naar mogelijke nieuwe data en kaartkopers ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht. 

Online kunt u op dit moment wel terecht voor een heerlijke dosis cabaret. Zo heeft Netflix vanaf 1 januari een groot aantal cabaretshows toegevoegd van onder andere Arjen Lubach, Henry van Loon en Peter Pannekoek.

---

Update 14 december

Wat hoopten we dit jaar samen met u af te kunnen sluiten, maar de lockdown is helaas een feit en het theater sluit haar deuren tot en met 19 januari 2021.

Maak er deze Kerst wat moois van met elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer in het nieuwe jaar!

---

Update 17 november


Fijn nieuws! De extra coronamaatregelen, die twee weken geleden zijn ingegaan, worden niet verlengd. Het theater mag weer maximaal 30 bezoekers ontvangen. Posttheater wil het jaar graag samen met u afsluiten, er staat een mooi aanbod voor u klaar, de meeste voorstellingen zijn ook via een live stream te bekijken met een V-ticket. De horeca is helaas gesloten. Het dragen van een mondkapje is verplicht als u zich verplaatst in onze gebouwen. Kijk voor meer informatie op de webpagina COVID-19.

---

Update 3 november

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november de coronamaatregelen tijdelijk verzwaard. Tot onze spijt zijn wij daardoor genoodzaakt om voorlopig tot en met 18 november dicht te blijven. 

Bij nieuwe ontwikkelingen houden we u natuurlijk op de hoogte. Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. 

----

Update 14 oktober

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus is Posttheater genoodzaakt alle voorstellingen t/m 10 november te annuleren.

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. Dit kan gezien de huidige omstandigheden wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met het theater, wij informeren u. Let op: We mailen naar het bij ons bekende adres (het adres waarmee u de kaarten heeft besteld), voeg info@posttheater.nl toe aan uw adresboek en check regelmatig uw spam. Ook plaatsen we nieuws op onze website en social media kanalen. 

Een overzicht van alle wijzigingen vindt u op de site onder Informatie: Programma & Wijzigingen.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer!