Wat fijn dat u naar het theater komt! Het Posttheater wil graag een veilige omgeving bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Posttheater houdt rekening met de RIVM-richtlijnen en streeft ernaar om – ondanks alle maatregelen – u gastvrij te ontvangen en een fijne avond te bieden.

Het theaterbezoek verloopt anders dan normaal. Lees het CORONAPROTOCOL zodat u op de hoogte bent van onze aanpassingen en maatregelen. 

Goed om te weten:

· Het theater is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Zorg dat u uw entreekaarten bij de hand hebt óf zo groot en helder mogelijk op mobiele telefoon voor een snelle doorloop.

· De bar is helaas niet geopend voor en na de voorstelling, ook is er geen pauze. Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Ook de garderobe is gesloten, uw jassen kunt u meenemen in de zaal.

· De kassa is niet geopend. Wilt u een Gelrepas of een Podium Cadeaukaart verzilveren? U bent uw kaarten kwijt of heeft geen kaarten ontvangen? Mail ons (administratie@posttheater.nl) zodat we het online kunnen afhandelen.

· Ondanks de (eventuele) vermelding van een stoel- en rijnummer op uw ticket, hanteren wij op dit moment geen vaste plaatsen. Onze medewerkers wijzen u ter plekke een plaats toe in de zaal.

· Het dragen van een mondkapje is verplicht gesteld voor iedereen vanaf 13 jaar in de openbare ruimte, dus ook in het theater. Als u in de zaal heeft plaatsgenomen mag het mondkapje af. Wanneer u van uw plek opstaat, dient u het mondkapje weer op te zetten.  

· Volg altijd de aanwijzingen van het personeel. 

---

Update 13 april 2021

Helaas komen er tot 28 april geen versoepelingen voor theaters. Lees hier meer over het stappenplan dat het kabinet heeft gepubliceerd. 

Online aanbod
Publiek mogen we nog niet ontvangen, we zijn dan ook bezig met het samenstellen van een online programma. Live theater voor thuis! houd onze website in de gaten voor het nieuwe aanbod.

---

Update 23 maart 2021

Vandaag was er weer een nieuwe persconferentie. Helaas blijven de huidige coronamaatregelen gelden tot en met 20 april. Een domper voor ons allemaal, maar we houden moed en kunnen niet wachten tot we je weer mogen ontvangen!.

Als je kaarten hebt voor een voorstelling tussen nu en deze datum, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht over verplaatsing of annulering.

Online aanbod
Publiek mogen we nog niet ontvangen, we zijn dan ook bezig met het samenstellen van een online programma. Live theater voor thuis! Bekijk op 27 maart de voorstelling 'Anders' van Vincent Bijlo of woon op 9 april het interactieve theatercollege van Bram Bakker bij.

-----

Update 8 maart  2021

Heel jammer, de lockdown is nogmaals verlengd, het theater blijft gesloten voor publiek tot en met 30 maart. De geplande voorstellingen in deze periode komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

---

Update 23 februari 2021

Helaas, het theater blijft wederom dicht nu de lockdown is verlengd tot en met 15 maart. De geplande voorstellingen in deze periode komen te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

---

Update 2 februari 2021

Het theater blijft voorlopig dicht nu de lockdown is verlengd tot en met 2 maart. De geplande voorsetllingen in deze periode komen wederom te vervallen. Kaartkopers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. 

Zaterdag is cabaretavond, ook nu! Live met z'n allen in het theater genieten blijft het allerleukst, maar dit moment kun je elke zaterdagavond terecht bij SBS6 voor een heerlijke  cabaretvoorstelling. Ook op NPO 2 Extra kijk je de leukste voorstellingen. 

---

Update 12 januari 2021

Helaas blijven we nog wat langer dicht. De lockdown wordt verlengd en de geplande voorstellingen t/m 9 februari komen te vervallen. Wij kijken naar mogelijke nieuwe data en kaartkopers ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht. 

Online kunt u op dit moment wel terecht voor een heerlijke dosis cabaret. Zo heeft Netflix vanaf 1 januari een groot aantal cabaretshows toegevoegd van onder andere Arjen Lubach, Henry van Loon en Peter Pannekoek.

---

Update 14 december 2020


Wat hoopten we dit jaar samen met u af te kunnen sluiten, maar de lockdown is helaas een feit en het theater sluit haar deuren tot en met 19 januari 2021.

Maak er deze Kerst wat moois van met elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer in het nieuwe jaar!

---

Update 17 november 2020


Fijn nieuws! De extra coronamaatregelen, die twee weken geleden zijn ingegaan, worden niet verlengd. Het theater mag weer maximaal 30 personen bezoekers ontvangen. Posttheater wil het jaar graag samen met u afsluiten, er staat een mooi aanbod. De meeste voorstellingen zijn ook via een live stream thuis te bekijken met een V-ticket. De horeca is helaas gesloten. Het dragen van een mondkapje als u zich verplaatst in onze gebouwen wordt dringend geadviseerd.

---

Update 3 november 2020

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november de coronamaatregelen tijdelijk verzwaard. Tot onze spijt zijn wij daardoor genoodzaakt om voorlopig tot en met 18 november dicht te blijven. 

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. 

---

Update 14 oktober 2020

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus is Posttheater genoodzaakt alle voorstellingen t/m 10 november te annuleren.

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. Dit kan gezien de huidige omstandigheden wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.


Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met het theater, wij informeren u. Let op: We mailen naar het bij ons bekende adres (het adres waarmee u de kaarten heeft besteld), voeg info@posttheater.nl toe aan uw adresboek en check regelmatig uw spam. Ook plaatsen we nieuws op onze website en social media kanalen. 

Een overzicht van alle wijzigingen vindt u op de site onder Informatie: Programma & Wijzigingen.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer!

----

Update 1 oktober 2020

DRINGEND ADVIES: DRAAG EEN MONDKAPJE ALS U ZICH VERPLAATST IN ONS THEATER

Per direct geldt in heel het land een dringend advies om mondkapjes te dragen in winkels en andere publiek-toegankelijke ruimten zoals musea, parkeergarages, bibliotheken en theaters en concertzalen, behalve als mensen op hun stoel zitten. Dat dringende advies neemt Posttheater vanzelfsprekend over. Dus wij verzoeken u dringend om bij binnenkomst in het theater een mondkapje te dragen. Dit geldt ook als u zich verplaatst in het theater. Als u op uw stoel zit in de theaterzaal kunt u het mondkapje afdoen. Ook al onze medewerkers dragen vanaf vandaag een mondkapje. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel. 

------

Geannuleerde of verplaatste voorstellingen & gekochte tickets 

We hebben de afgelopen maanden ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas hebben we voor een aantal voorstellingen geen vervangende datum gevonden. 

Het grootste deel van de voorstellingen wordt verplaatst naar het nieuwe seizoen. Alle definitieve annuleringen en de nieuwe data van de verplaatsingen zijn inmiddels bekend en bezoekers zijn geïnformeerd per e-mail. U vindt u de meest actuele informatie bij Programma & wijzigingen.

Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd. Voeg - om geen mail te missen - het adres info@posttheater.nl toe aan uw adresboek. Kijk ook regelmatig in uw spam. Let op: wij versturen de mail naar het bij ons bekende mailadres, het adres waarmee u de kaarten heeft besteld.

Heeft u kaarten, maar geen bericht ontvangen over een verplaatsing, annulering en afwikkeling? Mail naar administratie@posttheater.nl


We bedanken u voor uw geduld en begrip in deze.


Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Posttheater