Update 21 augustus 2020

Na een lange tijd van gesloten deuren gaat het Posttheater vanaf september weer vol optimisme van start. Wanneer het theater haar deuren opent, wil zij graag een veilige omgeving bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Posttheater houdt rekening met de RIVM-richtlijnen en streeft ernaar om – ondanks alle maatregelen – u gastvrij te ontvangen en een fijne beleving te bieden.

Het theaterbezoek verloopt anders dan normaal. Lees hier het coronaprotocol.

 

 

Geannuleerde of verplaatste voorstellingen & gekochte tickets

We hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas hebben we voor een aantal voorstellingen geen vervangende datum gevonden. 

Het grootste deel van de voorstellingen wordt verplaatst naar het nieuwe seizoen. Alle definitieve annuleringen en de nieuwe data van de verplaatsingen zijn inmiddels bekend en bezoekers zijn geïnformeerd per e-mail. Ook vindt u de meest actuele informatie bij Programma & wijzigingen.

Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd. Voeg - om geen mail te missen - het adres info@posttheater.nl toe aan uw adresboek. Kijk ook regelmatig in uw spam. Let op: wij versturen de mail naar het bij ons bekende mailadres, het adres waarmee u de kaarten heeft besteld.

Heeft u kaarten, maar geen bericht ontvangen over een verplaatsing, annulering en afwikkeling? Mail naar administratie@posttheater.nl

Bewaar uw ticket, geniet later

In het geval van verplaatsing blijft het originele ticket gewoon geldig. Bent u verhinderd op de nieuwe datum of heeft u tickets voor een voorstelling die definitief geannuleerd wordt? In dat geval bieden we u de mogelijkheid de ticket om te zetten in een digitale voucher of het aankoopbedrag te doneren. Uiteraard blijft het ook mogelijk uw geld terug te vragen.

We willen u echter, samen met artiesten, gezelschappen en collega-theaters vragen uw ticket te behouden en zo de cultuursector te steunen.

Lees meer op bewaarjeticket.nl

We bedanken u voor uw geduld en begrip in deze.


Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Posttheater