Wat fijn dat u naar het theater komt! We zijn blij u weer te mogen begroeten. Het theaterbezoek verloopt vanwege de coronamaatregelen iets anders dan normaal, lees hieronder meer. Wij wensen u een mooie avond toe.

Het Posttheater hecht er veel waarde aan dat het theaterbezoek voor u, maar ook voor onze artiesten en medewerkers veilig verloopt. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen, sluiten wij aan bij de richtlijnen van het RIVM. Hierbij doen wij ook een beroep op u en vragen wij u om de aanwijzingen van de medewerkers van het Posttheater op te volgen. Samen zorgen we goed voor elkaar.

Lees hier het CORONAPROTOCOL zodat u op de hoogte bent van onze aanpassingen en maatregelen. 

 

Goed om te weten:
 

 • Vanaf zaterdag 25 september is voor bezoekers vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs verplicht. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app of een print via CoronaCheck.nl.

  Plan uw theaterbezoek zorgvuldig en lees meer over het benodigde toegangsbewijs op de informatiepagina Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater.

  Zorg dat u uw ticket, identiteitsbewijs en de QR-code in uw CoronaCheck-app (of print) alvast klaar heeft staan bij binnenkomst, dit voor een snelle doorloop.
   
 • Vanaf 28 november is het in het theater verplicht om een mondkapje te dragen voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Het mondkapje mag af zodra u in de zaal zit.
   
 • Het 1,5 meter afstand houden is verplicht, ook waar een coronacheck verplicht is. Dit betekent dat de zitplaatsen zoals vermeld op uw ticket vervallen en wij u ter plekke een plaats toewijzen in de zaal. 
   
 • U kunt uw toegangskaarten uitsluitend online kopen op posttheater.nl (tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling). Het is niet mogelijk om kaarten te kopen aan onze kassa.
   
 • Volg de basisregels, ook na vaccinatie. Was vaak en goed uw handen en bewaar afstand ten opzichte van de andere bezoekers. Hoe graag wij u ook verwelkomen, wij vragen u niet naar het theater te komen als u ziek of verkouden bent.
   
 • Het theater is vanaf 19:30 uur geopend, om 14:00 uur bij een matinee. We vragen u bijtijds naar het theater te komen i.v.m. het controleren van het coronatoegangsbewijs.
   
 • Onze Foyer is helaas gesloten. Bij binnenkomst krijgt u voor aanvang van de voorstelling een drankje to-go aan de bar en kunt u direct plaatsnemen in de zaal.
  Er is geen pauze en ook na afloop van de voorstelling is de bar gesloten. 
   
 • U kunt gebruik maken van de garderobe.
   
 • U kunt uw auto parkeren bij onze overburen Dirkzwager (op donderdag & vrijdag vanaf 18:00 uur). Fietsen kunt u stallen op ons terrein of aan de overkant bij de stallingen van de NS.

  Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op via info@posttheater.nl (bereikbaar tijdens kantooruren).