Wat fijn dat u naar het theater komt! We zijn blij u weer te mogen begroeten. Het theaterbezoek verloopt vanwege de coronamaatregelen iets anders dan normaal, lees hieronder meer. Wij wensen u een mooie avond toe.

Het Posttheater hecht er veel waarde aan dat het theaterbezoek voor u, maar ook voor onze artiesten en medewerkers veilig verloopt. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen, sluiten wij aan bij de richtlijnen van het RIVM. Hierbij doen wij ook een beroep op u en vragen wij u om de aanwijzingen van de medewerkers van het Posttheater op te volgen. Samen zorgen we goed voor elkaar.

Lees hier het CORONAPROTOCOL zodat u op de hoogte bent van onze aanpassingen en maatregelen. 

Goed om te weten:
 

 • U kunt uw toegangskaarten momenteel alleen online kopen op posttheater.nl (tot 5 minuten voor aanvang van de voorstelling). Er geldt een maximum van vier kaarten per bestelling.
  Het is niet mogelijk om tijdens uw theaterbezoek kaarten te kopen aan onze kassa.

  Let op:  vanaf 1 september werkt Posttheater met een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

  Plan uw theaterbezoek zorgvuldig en lees meer over het benodigde toegangsbewijs op de informatiepagina Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater
   

 • Volg de basisregels, ook na vaccinatie. Was vaak en goed uw handen en houdt u rekening met 1,5 meter afstand van de andere bezoekers. Hoe graag wij u ook verwelkomen, wij vragen u niet naar het theater te komen als u ziek of verkouden bent.
   
 • We vragen u om 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling naar het theater te komen, dit i.v.m. het controleren van het coronatoegangsbewijs. Desinfecteer bij binnenkomst uw handen. Bezoekers worden gevraagd mee te werken aan de gezondheidscheck.
   
 • Om fysiek contact te vermijden, vragen wij u om uw geprinte kaartje of het E-ticket op mobiel te tonen bij binnenkomst. Onze medewerkers controleren deze op veilige wijze.
   
 • Bij binnenkomst krijgt u voor aanvang van de voorstelling een drankje to-go aan de bar. Er is geen pauze.
   
 • Indien er nog beperkende maatregelen gelden, vervalt de zitplaats op uw ticket en wijzen onze medewerkers u een plaats toe bij binnenkomst.
   
 • Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht. Voelt u zich er prettiger bij wel een mondkapje te dragen, dan staat u hierin natuurlijk vrij.
   
 • De route in het theater is aangepast zodat u voldoende afstand kunt houden. Wij verzoeken u hier bij de entree en in de toiletten op te letten.
   
 • Blijf tijdens de voorstelling op uw stoel. Kan het echt niet anders? Passeer dan de andere bezoekers op gepaste afstand.
   
 • Uiteraard kunt u gebruik maken van de toiletten. Houd er wel rekening mee dat u misschien langer moet wachten. We laten in deze faciliteiten minder bezoekers toe om zo veiligheid te waarborgen.
   
 • Vanwege hygiëneoverwegingen is er geen garderobe. U kunt uw jas meenemen naar uw zitplaats.
   
 • Een applaus na de voorstelling wordt zeer gewaardeerd: een staande ovatie is in coronatijd helaas niet toegestaan.
   
 • Wij verzoeken u na afloop even te blijven zitten, zodat onze medewerkers ervoor kunnen zorgen dat u en alle andere bezoekers op voldoende afstand van elkaar de zaal kunnen verlaten.
   
 • U kunt uw auto parkeren bij onze overburen Dirkzwager (op donderdag & vrijdag vanaf 18:00 uur). Fietsen kunt u stallen op ons terrein of aan de overkant bij de stallingen van de NS.

 

Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op via info@posttheater.nl.