Kleine Zaal
20:00 uur
€19,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Let op: Deze voorstelling gaat door met een capaciteit van 30 bezoekers. Er zijn meer kaarten verkocht, dit betekent dat we alsnog een deel van de kaartkopers moeten teleurstellen. Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk bericht.

Ook is de aanvang van deze voorstelling gewijzigd van 20:30 uur naar 20:00 uur

 

Jasper van Kuijk heeft een jaar op het Zweedse platteland doorgebracht. Maar om nou te zeggen dat dat hem milder heeft gemaakt, nee. Als alles schreeuwt om verandering, is redelijkheid dan nog wel het juiste antwoord? Jasper vraagt het zichzelf hardop af in Tot hier en niet verder. In deze nieuwe voorstelling fileert hij weer met vrolijk cynisme zijn en onze ‘beschaving’. En net zoals in zijn columns in de Volkskrant gaat dat met de voor Jasper zo kenmerkende mix van inhoud en humor. Lachen met het mes op tafel.

 

In voorjaar 2021 verscheen bij uitgeverij Querido Bonusland, op basis van de columns over Jaspers belevenissen in Zweden die 2019 en 2020 te lezen waren in de Volkskrant. Zijn vorige voorstelling Janus is te zien op Netflix.

 

 

De pers over Tot hier en niet verder:

Theaterkrant: ‘Van Kuijk is de man van een vlijmscherp inzicht waar hij een sausje vriendelijke humor overheen schenkt en dat voelt weldadig aan.’

NRC: ‘Scherpzinnige Van Kuijk ontleedt de excuusjes die verandering in de weg staan. Op meeslepende wijze grapt en vertelt hij over de menselijke onmacht om te veranderen.’