BuitenPodium
20:00 uur
€20,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Deze voorstelling vindt plaats op de BuitenPost, het overdekte theaterterras van het Posttheater deze zomer.

 

Dolf Jansen speelt Beter dan een dvd’tje. Special guest José Schuringa verzorgt het voorprogramma.

 

Dolf Jansen heeft geen zin te wachten op het najaar als hij zijn Oudejaars 2021 (Het Jansen Vaccin) gaat spelen, en dus komt hij vanaf 1 juni met Beter dan een dvd’tje, een snelle én poetische voorstelling over het helejaar tot nu toe.

In 80 minuten worden Rutte en de Jonge gefileerd, maar ook de wappies en de dansleraar, er wordt gewacht op Omtzigt en uitgekeken naar de eerste actie dit jaar van van Engelshoven (dat is de minister van Cultuur, maar dat zou u zomaar gemist kunnen hebben), wankelende multinationals, meppende rappers, koudwaterzwemmers en E-bikers, een Songfestival zónder cocaine en een blik op Dolf’s eigen Only Fans-account...

 

U krijgt een redelijk hoog tempo, redelijk veel rijmende regels en redelijk veel ruimte om zich met de voorstelling te bemoeien.

Beter dan een dvd’tje, omdat iedereen toe is aan theater!

 

 

José Schuringa
In 2001 deed José mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival. Daarna volgden het Leids Cabaretfestival en Cameretten tot aan de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival waar ze tweede werd. Sinds 3 jaar is ze ook aan het standuppen. In 2017 was ze finalist van de Comedy talent award en in 2020 van Let's Make omedy. José speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen. Yeeha!