Kleine Zaal
20:30 uur
€18,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

 

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’, schreef Theaterkrant over zijn vorige programma.

 

De pers over Thijs van de Meeberg:

Eindhovens Dagblad over Kom nou maar gewoon: “Thijs heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor topcabaret”.

de Volkskrant over Er mag gedanst worden: “met Thijs van de Meeberg weet je nooit wat hij op de volgende kruising gaat doen”

Theaterkrant over Kom nou maar gewoon: ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’

Parool over de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2015: De ongrijpbare van de Meeberg zet krachtige beelden neer, spreekt in literaire volzinnen en blijft tot de laatste minuut verrassen”