Het is een lastige tijd voor uitvoerend artiesten. Het Posttheater biedt hen een podium en stelt haar studiofaciliteiten beschikbaar voor een livestream voorstelling. Podiumdieren in de breedste zin van het woord zijn welkom: spoken word, dans, muziek of comedy zowel formal als non-formal.

 

Vanavond bestaat het programma uit ‘kleinkunstenaar' Milan Hendriks. Hij zingt een aantal eigen nummers. Zijn liedjes zijn samen te vatten als een verhaal vanuit de liefelijke kijk op het leven en de wereld. Het liefst zou hij de wereld door een roze bril willen zien, maar uiteraard gaat dat niet altijd.

 

De band Route16 is een nieuwe pop/rock band met een Nashville sound. Broer en zus; Nop Ton (drummer) en Roos Meuleman (zang, keys), hebben de band opgericht in 2019. Mede door hun speciale band en bijzondere levensloop is een prachtig zelfgeschreven album tot stand gekomen. Ze pakken uit met een voltallige band voor een geweldige sneak peak van hun theatershow.

 

Spoken Word- artiest Matthijs Wagenaar is niet vies van een beetje cliché. Met zijn sluwe blik en scherpe tong speurt hij zijn omgeving af naar iets waar hij eens lekker in kan roeren. Hij draagt een comedy spoken word- vierluik voor over een jongen die door een break up heen gaat.

 

José Schuringa deed mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival, het Leids Cabaretfestival en Cameretten.Ze greep nét naast de eerste prijs bij het Amsterdams Kleinkunstfestival. Sinds 4 jaar is ze ook aan het standuppen. In 2017 was ze finalist van de Comedy talent award en in 2020 van Let’s Make Comedy. José speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen. Yeeha!

 

Een gastheer gaat met de artiesten in gesprek, waarna ze in de sfeervolle theaterzaal van het Posttheater een korte voorstelling geven.

---

Wil je je ook aanmelden? Meer informatie over het Open Up Podium vind je op onderstaande link.