Grote Zaal
19:30 uur
€20,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Vanwege de enorme belangstelling is de voorstelling (binnen een kwartier) geheel uitverkocht.

 

try-out

 

Afkomst. Identiteit. Cultuur. Geschiedenis. Bloed. Stamboom. Familie. Opvoeding. Biologie. Dieren. Afwijking. Mutaties. Genen. Instinct. Replica. Machines. Mensen. DNA.

 

Peter Pannekoek is razendsnel één van de populairste cabaretiers van Nederland geworden. Met zijn vorige voorstelling ‘Later was alles beter’ won hij de Neerlands Hoop, de prijs voor meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Parool noemde dit programma een reuzensprong richting de top. En volgens Algemeen Dagblad was dit zelfs het beste wat het Nederlandse cabaret te bieden heeft. Zijn vorige tournee was binnen no-time uitverkocht, dus wees er snel bij!

 

---

LET OP! BELANGRIJKE INFORMATIE

 

Deze voorstelling is onderdeel van een pilot met toegangstesten. De kaartverkoop start woensdag 7 april om 12:00 uur (alleen online, niet telefonisch of per mail).

 

Om toegang te krijgen tot de voorstelling is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Na aankoop van een ticket kan via www.testenvoortoegang.nl een afspraak worden ingepland. Kies 'Concert of theater – zittend' bij het dropdown menu.

 

Het testen is gratis en de testlocatie kan worden uitgekozen o.b.v. de woonplaats. De voorstelling duurt tot ca. 21:00 uur (90 minuten), houd rekening met de avondklok!

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen. Er wordt op dit moment nog geen papieren bewijs uitgegeven, dit betekent dat elke bezoeker een telefoon met het testbewijs bij zich moet hebben. Per telefoon is namelijk maar één bewijs (QR-code) mogelijk in de CoronaCheck app.

 

Heb je een ticket gekocht en ontvang je onverhoopt een positieve uitslag? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten per mail: info@posttheater.nl. Wij restitueren dan het aankoopbedrag.

 

Meer informatie en veelgestelde vragen vind je op www.testenvoortoegang.nl of mail naar info@posttheater.nl