Grote Zaal
20:30 uur
€ 19,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Vanwege de verlengde lockdown blijft het theater helaas gesloten tot en met 9 februari. Deze voorstelling wordt verplaatst naar 11 februari 2022. Een up-to-date overzicht vind je online op posttheater.nl/informatie/programma-wijzigingen.

 

Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

 

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

 

Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.