Grote Zaal
19:30 uur
€18,75
€15,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Klamme handjes. Gierende zenuwen. Een verwachtingsvolle, uitverkochte zaal. Het is tijd voor: de première.

 

Voor de meeste artiesten een nachtmerrie, voor improvisatie-duo Beperkt Houdbaar een droom. Zij gaan komend seizoen iedere avond in première. Iedere avond?! Jazeker: Stefan Hendrikx en Andries Tunru improviseren, begeleid door toetsenist Joep Hullegie, élke avond een splinternieuwe voorstelling. Sterker nog: bij aanvang weten zij niet eens waar de show over zal gaan… Want dat bepaal jij!

 

Geen zorgen, je hoeft zelf niet het podium op: laat dat maar aan Stefan en Andries over. Waar De Lama's improvisatietheater bekend hebben gemaakt, laat Beperkt Houdbaar zien wat er nog meer mee kan. Van hilarische sketches en acrobatische hoogstandjes tot volledig geïmproviseerde musicalnummers: Stefan en Andries doen ‘t moeiteloos. Messcherp, muzikaal en vooral ongelofelijk grappig: Beperkt Houdbaar speelt een virtuoze en gegarandeerd unieke voorstelling. Niet voor niets werden zij al twee jaar op rij Nederlands Kampioen Improvisatietheater!

 

Kortom; de rode loper ligt uit, de champagne staat koud: je bent van harte welkom bij De Première!  

 

 

----

LET OP! BELANGRIJKE INFORMATIE

 

Deze voorstelling is onderdeel van een pilot met toegangstesten. De kaartverkoop start woensdag 7 april om 12:00 uur (alleen online, niet telefonisch of per mail).

 

Om toegang te krijgen tot de voorstelling is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Na aankoop van een ticket kan via www.testenvoortoegang.nl een afspraak worden ingepland. Kies 'Concert of theater – zittend' bij het dropdown menu.

 

Het testen is gratis en de testlocatie kan worden uitgekozen o.b.v. de woonplaats. De voorstelling duurt tot ca. 21:00 uur (90 minuten), houd rekening met de avondklok!

 

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen. Er wordt op dit moment nog geen papieren bewijs uitgegeven, dit betekent dat elke bezoeker een telefoon met het testbewijs bij zich moet hebben. Per telefoon is namelijk maar één bewijs (QR-code) mogelijk in de CoronaCheck app.

 

Heb je een ticket gekocht en ontvang je onverhoopt een positieve uitslag? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten per mail: info@posttheater.nl. Wij restitueren dan het aankoopbedrag.

 

Meer informatie en veelgestelde vragen vind je op www.testenvoortoegang.nl of mail naar info@posttheater.nl