Grote Zaal
20:30 uur
€19,75
€16,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Vanwege de verlengde lockdown blijft het theater helaas gesloten tot en met 2 maart. De tour is verplaatst naar 10 februari 2022. Een up-to-date overzicht vind je online op posttheater.nl/informatie/programma-wijzigingen.

 

Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers!

 

Cameretten Festival, dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Kom keihard lachen en laat je verrassen door de drie festivalfavorieten van de 54e editie.

 

Let op: Cameretten heeft besloten om de 55e editie te verplaatsen naar 2021. Het Cameretten festival zal in 2020 geen nieuw cabarettalent presenteren.  De finalisten van 2019 Remy Evers, Tobi Kooiman en Henk Overdijk spelen in deze tour. Deze tour stond ook op 17 januari 2020 op ons programma.

 

 

 

 

Henk Overdijk

Voorstelling: Ik was erbij

 

Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk.

Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen.

Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.

 

Tobi Kooiman (publieksprijs winnaar 2019)

Voorstelling: Logisch

 

Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

 

Remy Evers (juryprijs winnaar 2019)

Voorstelling: Gewoon Remy

 

Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.