Grote Zaal
20:30 uur
€ 26,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, ondernemen of zelfs de rommel in je huis… er is werk aan. Geen nood: tegenwoordig staan er tal van zelfverklaarde coaches klaar om je te helpen. Maar het aanbod in Nederland is de afgelopen jaren zó sterk toegenomen dat je een coach nodig hebt om je weg te vinden in de wildgroei van coaches.

 

Gelukkig is er Arnout! Voor zijn nieuwe zaalshow ‘Coach’ dook deze Vlaamse cabaretier in de coaching wereld, en volgens hem kan het allemaal veel eenvoudiger. Met zijn gekende schema’s geeft hij duidelijke en nuttige inzichten die andere coaches je niet vertellen. De beste investering in jezelf!

 

Arnout Van den Bossche werkt momenteel met zijn zaalshow ‘Coach’ een uitverkochte tournee af in Vlaanderen. In het voorjaar van 2025 trekt hij met deze show naar Nederland. De afgelopen jaren speelde Arnout in meer dan honderd theaters in Nederland met zijn shows ‘Burn-out voor beginners’ en ‘De Relatiefluisteraar’. Hij was finalist van het Leids Cabaret Festival en winnaar van de Humo’s Comedy Cup in Vlaanderen.