Grote Zaal
15:00 uur
Vanaf € 10,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Tijdens de bandrepetitie van Hippe Gasten zijn de kinderen getuige van de meest bijzondere repetitie ooit! De luchtballon in hun oefenruimte brengt ze op een magische reis langs grote steden, donkere oerwouden en hippe stranden over de hele wereld. Ze ontdekken nieuwe muziek, vreemde gebruiken en mooie culturen. Het lijkt allemaal zo anders en soms ook gek, maar als je echt goed luistert naar het gevoel in de muziek, dan herken je vaak meer dan je denkt. De nieuwe theatershow van de energieke band Hippe Gasten is nu te zien!

 

Hippe Gasten vliegt in een luchtballon op zoek naar verhalen. Verhalen van over de hele wereld. Ze zweven over berglandschappen, oerwouden en drukke steden en zien overal kinderen met hun eigen verhalen. Tijdens dit muzikale avontuur ontdekken ze nieuwe culturen, zien ze de mooiste mensen en horen ze nieuwe geluiden.

 

Het lijkt allemaal zo verschillend en voelt vaak zo gek en anders, maar als je écht goed luistert naar het gevoel in de muziek, dan herken je vaak meer dan je denkt. Blijheid als er iets moois gebeurt, verdriet als je iemand kwijtraakt, angst om er niet bij te horen, plezier als je samen iets deelt of een lekker nummer speelt.

 

Overal ter wereld klinkt muziek, overal kun je luisteren naar de klanken van het gevoel, in een grote stad, in een donker oerwoud, langs een wijde rivier, in een ijskoude iglo. Muziek is overal.