Grote Zaal
20:30 uur
€ 22,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, zwoele stemmen achter de feministische podcast DAMN, HONEY, hebben maar één ieniemienie piepklein wensje: gelijkwaardigheid voor iedereen. Maar in een wereld waar die roep om gelijkwaardigheid nogal eens wordt gesmoord, overstemd en bespot, is het nog best een uitdaging de moed erin te houden.

 

Hoe blijf je optimistisch als het ene na het andere ellendige nieuwsbericht op je telefoon verschijnt? Waar haal je nog vechtlust vandaan als je het gevoel hebt dat niemand luistert? Hoe houd je moed als je actief tegengewerkt wordt?

 

Marie Lotte en Nydia hebben eerlijk gezegd geen idee, maar met hun kenmerkende mix van humor, zelfspot en de wil om dingen te veranderen, gaan ze moedig voorwaarts op zoek naar antwoorden. Want vooruitgang is niet alleen mogelijk, maar noodzakelijk.

 

QUOTES over ‘Zelf Weten’

“Menige vrouw zal zich – zowel tot hilariteit als tot haar frustratie – kunnen herkennen in al wat de revue passeert” -Theaterkrant

“Er valt veel te genieten dankzij de geestige theatrale vondsten, de ontspannen publieksinteractie en het zichtbare plezier” -Volkskrant

“Geestig en intiem feministisch cabaret” -Parool