Grote Zaal
20:30 uur
€ 23,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Kerst Op Sterk Water. Editie 2024! ¿¿

 

Dit jaar komt de inmiddels traditionele Kerst-Op-Sterk-Water Show opnieuw naar het Posttheater! Het is weer december: de maand vol cadeaus, oma’s, sjoelen en meer van die gezelligheid. Geef jezelf een cadeau en kom op 21 december genieten van de compleet geïmproviseerde voorstelling van Op Sterk Water, waarin jullie, het publiek, de inhoud bepalen.

 

Misschien spelen ze een scene over het nieuwe recept voor de kerststol van bakkerij Tom van Otterloo, een hartverscheurend lied over de toekomst van de zorgzone aan de Oude Veerweg, of over hoe tante Annie tijdens een fietstochtje in de Neder-Rijn terecht kwam. Op Sterk Water brengt de gekke, grappige, en soms gênante momenten uit Arnhem en daarbuiten tot leven met hun hilarische improvisaties. Met Dave Luza, Maaike Martens, Daniel Koopmans en met op de piano: Sacha Hoedemaker.

 

Deze kerstvoorstelling belooft een avond vol verrassingen, humor en onvergetelijke momenten te worden. Mis het niet - reserveer nu je tickets en maak je klaar voor een kerstfeest dat je nog lang zal heugen!

 

All you want for Christmas is Op Sterk Water! 

 

¿Op Sterk Water is al 25 jaar dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Elke show anders en toegespitst op het publiek, maar altijd muzikaal en bovenal¿hilarisch.¿