Grote Zaal
20:30 uur
Vanaf € 11,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Ze waren dé hitsensatie van 2023. Met hits als ‘Maak me Schoonmama’, ‘James de Hond’ en ‘Niet Huilen Babygirl’ veroverden de mannen van Chordslip de harten van zo’n beetje heel de wereld. Of in ieder geval heel Nederland. Nou ja, om precies te zijn, heel Arnhem. En daar dan ongeveer de helft van. Minus iedereen die niet naar de album release kon komen. Of wilde komen. Eigenlijk vonden vooral hun ouders het leuk. Althans, dat hopen ze.

 

Maar nu zijn ze terug. En hoe. Zo sexy waren ze nog nooit. Op 20 juni in Het Posttheater in Arnhem brengt Chordslip haar tweede langverwachte album ‘Chordsdroom’ uit. Het belooft een spectaculaire muzikale ervaring te worden die uniek is in zijn soort. Maak je klaar voor thematiek waarvan je niet wist dat het bestond. Voor muzikale structuren die je nooit eerder hebt gehoord. Voor sex-appeal waar zelfs je stiefzus nog ‘u’ tegen zegt. Dit belooft een zinderende album-release te worden. Nederland zal na 20 juni niet meer hetzelfde zijn. Dit wil je niet missen. Nodig al je moeders uit. En ook hun moeders. En vaders zijn ook welkom. En jijzelf, lezer van deze tekst natuurlijk ook. En neem ook je buurman mee. En je nichtjes. En de bakker. En de man van de bakker. En hun hond. En hun buurhond. En daar weer het baasje van. Kortom; iedereen die je kan verzinnen.

 

* Naast het normale tarief is een studentenprijs van toepassing, de keuze voor dit tarief volgt in de loop van het bestelproces. Neem je studentenkaart mee, deze controleren wij bij de toegang.