Foyer
16:30 uur
€0,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Het Café Theater Festival vermengt podiumkunsten en de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Cafés en andere horecazaken vormen het decor van korte voorstellingen van nieuwe makers. In de Foyer van het Posttheater zie je Tobias van Kaam.

 

Tobias van Kaam | Met een vleugje optimisme

Over het leven, de dood en de absurditeit van die twee. Door middel van dynamisch spel, rauwe eerlijkheid en scherpe humor neemt Tobias van Kaam je mee op reis, in een poging de tragiek van het leven om te zetten in vreugde.

Tobias van Kaam, 24 jaar, is een beginnend cabaretier. Hij volgde de bachelor of cabaret aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. In augustus 2022 studeerde hij af met zijn voorstelling Xenion-flux, de onvermijdelijkheid der dingen, onder regie van Noël van Santen (voorheen Schudden). Tobias is een speelse, beeldende verhalenverteller die de klassieke vertellende vorm van cabaret afwisselt met absurdistisch spel. Met zijn kinderlijke, fantasievolle blik kijkt hij naar de wereld om de tragiek van het leven behapbaar te maken. Momenteel toert hij door Nederland met zijn voorstelling Xenion-flux, de onvermijdelijkheid der dingen.

 

Bij het Café Theater Festival staat ontmoeting tussen nieuwe makers en een groot en breed publiek centraal. Daarom halen we radicaal alle drempels voor de kunsten weg. Ons motto is: wie je ook bent, tijdens het CTF is er in jouw stamkroeg, favoriete koffietentje of café om de hoek een voorstelling te zien.

 

Het publiek hoeft vooraf geen kaartje te kopen maar betaalt achteraf naar draagkracht volgens het Pay What You Can systeem.

 

Kijk voor het hele programma op: https://cafetheaterfestival.nl/arnhem/programma/