Musis
15:00 uur
€ 29,50

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Onderdeel Cabaretweekend | Locatie: Musis

 

Margôt geeft op geheel eigen wijze een kijkje achter de schermen en deelt haar persoonlijke ervaringen over het maken van een cabaretvoorstelling. Dit doet zij door op een prettige manier stennis en chaos te creëren. Ze vertelt haar ideeën over wat theater zou moeten zijn en over humor, waar ze haar inspiratie vandaan haalt en hoe ze karakters opbouwt. Dit alles geïllustreerd met persoonlijke verhalen uit haar eigen carrière. Je mag als publiek alles aan haar vragen. Maak dit unieke gesprek mee!

 

 

Over Margôt Ros

Margôt Ros studeerde in 1990 af aan de kleinkunstacademie in Amsterdam. Sindsdien is zij werkzaam als actrice, theatermaker en regisseur. Zij speelde o.a met Erik van Muiswinkel en werkte samen met Lebbis. Tien jaar lang maakte zij met collega Maike Meijer het programma Toren C waar zij o.a de Beeld en Geluid-award voor wonnen als co-producenten en de Lira scenarioprijs en zelfs een Koreaanse prijs sleepten ze binnen voor beste actrice. Margôt speelde in verschillende films waaronder Weg van Jou, het populaire programma De vloer op en verschillende drama en comedyseries. Komend seizoen gaat zij de theaters weer langs met haar solo Brabantse Nachten Zijn Lang en zal zij te zien zijn in de speelfilm Tatta’s 2.

Margôt schreef samen met Jeroen Kleijne een boek over het herstel van haar hersenletsel Hersenschorsing en vervolgens schreven ze de feelgood roman Zeg maar Agaath waarvan in november het tweede deel Agaath gaat viraal uitkomt.