Overal waar je kijkt staan er tafeltjes gedekt voor twee, zijn de meerpersoonsbedden in de minderheid en is ook het huwelijk slechts voor twee bestemd. Maar er is meer mogelijk.

 

In deze intieme voorstelling over relaties vraagt Speels Collectief Cupido het hemd van het lijf. Van diners-voor-drie, monogamie en het zelfhuwelijk tot polyamorie in voor- en tegenspoed: alle kleuren van de regenboog passeren de revue in een voorstelling die achter de voordeur en tussen de lakens kijkt. We vieren de veelheid die naast elkaar bestaat. Ondeugend en persoonlijk, woelend en zwetend, laten we ons leiden door onze nieuwsgierigheid naar Hoe Iedereen Het Eigenlijk Doet.

 

 

Lukt het je om welke reden dan ook niet om naar het theater te komen? Je kan de voorstelling ook volgen via een livestream! Koop een V-ticket waarmee je de stream kan volgen. De stream blijft daarna nog twee weken beschikbaar.

 

Na de voorstelling houdt artistiek leider Merel een online nagesprek via Zoom met performers Tim en Juul en het online publiek. Als je een V-ticket hebt, krijg je de Zoomlink per mail toegestuurd waarmee je (vrijblijvend) kan aanhaken bij het nagesprek.