Grote Zaal
19:30 uur
€39,50

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

te gast

 

'Schaamteloos Open!', het leukste, meest inspirerende & hilarische vriendinnen-uitje komt naar Arnhem!

 

Maak kennis met Inspirator Lisa Staal, de vrouw die jou en jouw vriendinnen meesleurt in de boeiende wereld van mannen, liefde, seks, relaties, opvoeding, #metoo, pijn, moed en geluk. Met haar zoektocht naar ware liefde weet ze vrouwen in hun ziel te raken en te inspireren!

'Schaamteloos Open!' is een feest van herkenning en wanneer Lisa een boekje opendoet over haar spannende escort verleden zul je schateren van het lachen.

 

Bestel vandaag je ticket & ontvang gratis Lisa's 4e boek 'De mannen van Staal' twv 15,95 euro.

 

'Schaamteloos Open!', ontvangt daverende recensies:

'Deze show moeten alle vrouwen in de wereld zien!'

'Ik wil een deel 2 en 3. Nee, ik wil gewoon een hele soap!'

'Staal is een top-cabaretière en doet niet onder voor Youp van het Hek!'

'Wat een kracht en wat een ballen!'

Marion van Es, journalist Vrouw & Vriendin: 'Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, hilarisch, herkenbaar, schaamteloos en taboedoorbrekend. Aanrader!'

 

Met Lisa als gastvrouw ben je verzekerd van een hilarische en inspirerende avond! Dus nodig je vriendinnen uit en maak je klaar voor 'Schaamteloos Open!'

 

 

VERLEDEN

Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Als journalist werkte ze jarenlang voor de televisie en als host van de talkshow 'In bed met Lisa' trok ze maar liefst een half miljoen kijkers op de lokale televisie van Amsterdam. Ze schreef vier inspirerende boeken en haar nieuwste boek 'De mannen van Staal’ ontvangt wederom lovende kritieken. Daarnaast was ze columnist van Story waar ze een boekje opendeed over haar hilarische betaalde bed-avonturen met BN'ers.