Grote Zaal
19:30 uur
€39,50

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

te gast

 

Schaamteloos Open!', de inspirerende & emotionele rollercoaster van Lisa Staal komt naar Arnhem!

 

Maak kennis met Inspirator Lisa Staal, de vrouw die jou en jouw vriendinnen meesleurt in de boeiende wereld van mannen, liefde, relaties, seks, opvoeding, #metoo, pijn, moed en geluk. Met haar zoektocht naar ware liefde weet ze vrouwen in hun ziel te raken.

 

Schaamteloos Open! is alleen voor Helden die de confrontatie met zichzelf aandurven.

 

 

'Schaamteloos Open!' ontvangt buitengewone recensies.

 

'Deze show moeten alle vrouwen in de wereld zien!'

'Lisa, jij bent zo nodig in de wereld! Ga door!'

'Staal is een top-cabaretière en doet niet onder voor Youp van het Hek!'

 

Marion van Es, journalist Vrouw & Vriendin

 

'Fantastisch! Lisa was ongelooflijke kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, hilarisch, herkenbaar, schaamteloos en taboedoorbrekend! Aanrader!'

 

Ben jij klaar voor een Taboedoorbrekende avond?! Nodig je vriendinnen uit, en Fasten Seatbelts!

 

Bestel vandaag je ticket & ontvang gratis Lisa's 4e boek 'De mannen van Staal' twv 15,95 euro.  

 

 

Over Lisa Staal

Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Als journalist werkte ze jarenlang voor de televisie. En met de talkshow In bed met Lisa trok Lisa als TV-host maar liefst een half miljoen kijkers (lokale televisie Amsterdam). Ze schreef vier inspirerende boeken en haar laatste boek De mannen van Staal ontvangt wederom lovende kritieken.

In 2020 ontving Lisa - toen nog directeur stichting Girl project -, uit handen van Tineke de Nooij, 'De Tineke Trofee 2020' vanwege haar inzet voor de kwetsbare meisjes en jonge vrouwen in Nederland.  Na jarenlange expertise op het gebied van liefde, relaties, seks, #metoo en seksuele weerbaarheid ontwikkelde Lisa diverse trainingen voor kinderen, jongeren en volwassen en werd ze een geliefde gastdocent in het onderwijs.

Sinds 2023 inspireert ze met 'Schaamteloos Open!', vele vrouwen om voor Liefde, Respect en Bewustwording te kiezen met als resultaat uitverkochte zalen!