Kleine Zaal
20:30 uur
€ 18,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Said El Hassnaoui is geboren in Marokko, getogen in Veenendaal. Niet 1 maar 3 culturen rijk. Voor de "gewone" Nederlander een Marokkaan. Voor de Marokkaan in Marokko een Nederlander en in de biblebelt een moslim. Zie je dan maar eens ergens thuis te voelen.

 

Telkens wanneer je denkt lekker bezig te zijn weer een tegenslag. Vooroordelen, culturele verschillen, racisme, noem maar op. Hoe ga je daar mee om.

 

Said Lacht is een comedy show waar de lach centraal staat. Ik je laat zien hoe ik negatief omdraai in iets positiefs. Het leven loopt niet lineair maar als je de kronkels omarmt dan kun je alles weg lachen.

 

Said el Hassnaoui, ook wel bekend als WestSaid, is een bekende naam in de Nederlandse en Belgische stand-up comedy scene. In 2014 won hij de comedy slam en UICF Talent Award. Daarnaast is hij beëdigd trouwambtenaar en 4 jaar raadslid geweest in Veenendaal. Said is een verhalen vertellende comedian en met zijn grappige verhalen en anekdotes neemt hij je mee op reis.

 

Sinds 2009 organiseert Said El Hassnaoui maandelijks (uitverkochte) comedy shows door heel Nederland en België. Zijn succesvolle comedy shows genaamd, in Posttheater Arnhem Lacht, zijn een begrip geworden in vele dorpen en steden. Het publiek maakt tijdens deze avonden kennis met bekende en minder bekende comedians. Als bonus staat er daarom een talentvolle comedian in mijn voorprogramma.

 

Wat anderen zeggen over Said:

"Said el Hassnaoui, een innemende zaalinpakker met pretogen" - Volkskrant

"Met zijn energieke en enthousiaste manier van vertellen zet hij onze lachspieren blijvend op scherp" – Ugenda

"Komiek Said el Hassnaoui leidt de avond in goede banen." – Theater.nl

"Jij doet me denken aan Najib Amhali maar dat hoor je zeker wel vaker" - 29% van al mijn bezoekers OOIT