Grote Zaal
16:00 uur
€0,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Let op: tickets bestellen is niet nodig. Alles is vrij toegankelijk, loop gewoon bij ons naar binnen!

 

Met kunst en cultuur op meer dan 50 locaties, de nieuwe Nachtbubbel tot 05.00 uur en een opening door twee burgemeesters is Uitnacht Arnhem een editie die niemand op vrijdag 26 januari 2024 mag missen. Tijdens vier festivalbubbels is een mix te zien van beeldende kunst, theater, dans, muziek, mode en poëzie. Het programma van Uitnacht Arnhem is gratis toegankelijk en biedt voorstellingen en ontmoetingen voor iedereen. Natuurlijk is ook het Posttheater van de partij!

 

Programma 16:00 en 20:00 uur:

 

Start jouw vrijdagmiddagborrel in de Foyer van het Posttheater met Klarendal Lacht!

 

Stand-up in de sfeervolle Foyer van het Posttheater! In de eerste Bubbel tussen 16:00 en 20:00 uur tonen vier fantastische comedians hun skills. Dit in een café-theater setting in roulerende blokken van circa 20 minuten.


De sfeer is informeel, de grappen zijn scherp en de namiddag belooft onvergetelijk te worden. Kom langs, laat de stress van de week achter je en ga al lachend Uitnacht Arnhem in!

 

Mini Open Mic

Ben jij de leukste thuis? Een jonge comedian in de dop?  Voor de allerkleinsten met de grootste grappen is er een Mini Open Mic in onze knusse Kleine Zaal tussen 16:00 tot 18:00 uur.

 

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud en barst je van de hilarische verhalen? Grijp je kans, pak die microfoon en laat je talent schitteren in de schijnwerpers! Aanmelden is niet nodig - gewoon binnenlopen en je beste grappen laten horen aan een publiek vol lachende gezichten.

 

En vergeet natuurlijk niet om na je glansrijke optreden een foto te maken met jouw bewonderaars uit het publiek. Wie weet ben jij wel de toekomstige Jochem Myjer! Dus ouders, opa's, oma's en alle andere fans, kom langs en geniet van een middag vol onverwachte grappige momenten.

 

Speelschema stand-up:
De speeltijd is circa 12 minuten per act


16:00 uur

Frank Buytendijk

Paul London

16:30 uur

Maaike Dirkje Hop

Devin Hillenius

 

17:00 uur

Paul London

Frank Buytendijk  

17:30 uur

Devin Hillenius

Maaike Dirkje Hop

 

18:00 uur

Frank Buytendijk

Paul London

18:30 uur

Maaike Dirkje Hop

Devin Hillenius

 

19:00 uur
Paul London

Frank Buytendijk

19:30 uur

Devin Hillenius

Maaike Dirkje Hop