Wil je kerst voelen en wegdromen bij romantische kerstmuziek vol melancholie of weemoed? Luisteren naar klanken vanuit een ver verleden, uit landen als Engeland, Italië, Frankrijk? Prachtige gecomponeerde muziek van verleden heden en toekomst? Dan is dit concert iets voor jou! We brengen prachtige nummers ten gehore als Angele Dei van Ponchielli, Casta Diva van Bellini, de Triomfi Amore van Glück, het Agnus Dei van Rossini en twee prachtige stukken uit de Oratorio de Noël van Saint-Saëns. Verder hebben we stukken van Britten, Lloyd Webber, Strauss, Rodgers, Humperdinck en Puccini op het programma staan. En natuurlijk ook de traditionele liederen zoals Stille nacht.

 

Het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) geeft hiermee een Kerstconcert met allure. Prachtige koorwerken en aria’s die op hun manier óók de warme en hoopvolle sfeer brengen die we in deze tijd van het jaar zo nodig hebben met zijn allen. Dit alles onder leiding van Hans Lamers en met medewerking van onze concertpianist Chris Kok.

 

GOOG is een regionaal muziektheater-koor met haar wortels in het Arnhemse en omgeving. Het GOOG heeft een breed repertoire, waarvan de kern bestaat uit opera, musical en operette. Een koor vol beweging, waarin naast het geweldige koor, ook onze uitstekende solisten volop excelleren.