Grote Zaal
20:30 uur
€24,25

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

try-out

 

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali. In zijn nieuwe show kijkt hij terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Je wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Met zijn levensverhaal als rode draad.

 

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem.

 

Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Ze zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden.

 

Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken.