Grote Zaal
19:30 uur
€ 5,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Een theatrale ontmoeting over de zorg voor onze ouderen en elkaar

 

Voor wie zorg jij?

En wie zorgt er (straks) voor jou?

 

POW WOW bevraagt hoe wij, zowel persoonlijk als ook als maatschappij-breed, zorgen voor onze ouderen én onszelf in de laatste levensfase (met dementie).

 

Theatergezelschap MINOUX nodigt je uit voor een feestelijke, vrolijke en vaak ontroerende ontmoeting tussen verschillende generaties. Minou Bosua nodigt haar publiek uit tot reflectie over een actueel onderwerp: onze ouderenzorg, zowel nu als in de toekomst. De voorstelling leidt tot verbinding, nieuwe inzichten en het bespreekbaar maken van dit actuele vraagstuk.

 

Speciaal voor deze voorstelling richtte MINOUX de Bende van Alzheimer op: dansende zeventigplussers, die graag hun mening en vragen delen met het publiek.

 

POW WOW is beslist geen traditionele theatervoorstelling, maar een ‘stamvergadering’ met dans, verhalen en muziek. Een voorstelling waarin je actief mag participeren maar ook een waar je rustig naar mag luisteren, kijken en jezelf verwonderen. POW WOW is een voorstelling die je niet gezien moet hebben, maar is er één waar je bij moet zijn geweest.

 

 

Over POW WOW:

 

“POW WOW is een geweldige, ontroerende en soms ook confronterende voorstelling. Het zorgt voor een verbinding bij het publiek onderling die ik nog niet eerder zo gezien heb. We hebben een avond gehad waar nog lang over nagedacht en nagepraat is”.

 

De Bende van Alzheimer: Nienke, Theo, Marianne, Henny, Therese, Magda, Joan, Anny, Henk, Els, Marie-Louise, Carla, Quinie, Rita, Wil, Stella, Parwin, Sjef, Loes, Melita, Sevim, e.a.

 

Artistiek team MINOUX: Minou Bosua, Ingrid Wender, Ireen Kurvers, en Bas Kosters.