Grote Zaal
20:30 uur
€25,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

De kaartverkoop start donderdag 16 februari om 13:00 uur. De kaarten zijn alleen online te koop en je kunt maximaal 4 kaarten per adres bestellen.

 

try-out

 

Ondanks een serie aan lockdowns, een dagelijks televisieprogramma en de algehele teloorgang van de Nederlandse cultuursector, blijft Arjen Lubach dromen van een nieuw theaterprogramma. De afgelopen jaren schreef hij aan nieuw materiaal dat mogelijk zou kunnen leiden tot iets groters.

 

Ook in 2023 zoekt hij weer proefkonijnen om zijn nieuwe liedjes, grapjes en gedachten op uit te proberen. Ruw en ongepolijst, maar gegarandeerd uniek en grappig.

 

Let op: er zijn onderdelen uit deze voorstelling die overlappen met eerdere try-outs van na 2020. Deze eerdere try-outs hebben niet plaatsgevonden in het Posttheater.

 

Over Arjen Lubach

Arjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling “Arjen Lubach LIVE!”.

 

De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België, waaronder Carré, het Nieuwe Luxor en het Chassé Theater in Breda. Het nummer ‘Beter in Bed’ uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar.