Doodservaringen in een opbeurend muziekprogramma. Ontroering, humor en mooie muziek

 

Eddie, Kees, Paul, Rob, Terts en Toon hebben elkaar gevonden als ervaren hemelpoort bestormers. Want doodgaan kan iedereen, maar na je dood terugkeren op aarde en daarover een stampend leuk muziekprogramma maken – dan moet je een Naverteller zijn. Het ruikt naar Werkteater, Parade, Drs P, NUHR, Peter Faber, Theatergroep Flint, Orkater, Frank Groothoff, Bram Vermeulen, de Bayou Mosquitos, Sissies en de film Spetters.

Geen wonder – daar komen ze vandaan.

 

Na vijftig jaar hebben ze elkaar in deze unieke combinatie gevonden. Ze kennen stuk voor stuk Magere Hein, uit de eerste hand. Ze hebben hem overwonnen, ze zijn van hem gaan houden en ze hebben er een prettige omgang met de dood aan overgehouden. U mag daarvan gul meeprofiteren. Zing mee of maak een dansje – het kan allemaal. Bij leven en welzijn natuurlijk. Maar dat geldt ook voor u!

 

Vijf sterren van Adriaan van Dis

Adriaan van Dis gaf de Navertellers in zijn recensie vijf sterren. Op de website van de Navertellers kunt u daar alles over lezen.

Inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

 

 

Hybride Theater in de zorg

Deze voorstelling is een onderdeel van de pilot ‘Hybride Theater in de zorg’. Een samenwerking tussen Posttheater en de DrieGasthuizenGroep om cultuur voor ouderen in de zorg toegankelijk te maken. Binnen de pilot worden de voorstellingen tegelijkertijd live gespeeld in het Posttheater en vanuit de studio gestreamd naar de verschillende locaties van de DrieGasthuizenGroep.