Grote Zaal
20:00 uur
€ 0,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Uitnacht Arnhem belooft op vrijdag 27 januari 2023 een bijzondere en feestelijke editie te worden met een nieuwe vormgeving, een nieuwe naam en een nieuw concept. Iedereen kan de cultuur die Arnhem rijk is meemaken en er is voor elk wat wils: van kinderprogramma tot urban, klassieke muziek, dans, snoeiharde bands, gevoelig spoken word, prachtige films, beeldende kunst, singer-songwriters en nog veel meer! Na een pandemie van twee jaar is de Uitnacht weer in volle glorie, fysiek te beleven.

Het programma vindt in meerdere delen van Arnhem plaats en biedt een grote variëteit aan voorstellingen en ontmoetingen. De evenementen zijn gratis toegankelijk.

 

Het programma van Uitnacht Arnhem ‘reist’ in drie tijdsblokken door de stad: in zogenaamde festivalbubbels concentreren de voorstellingen en acts zich vanaf 16.00 uur in Klarendal, vanaf 18.00 uur in de omgeving van Musis en vervolgens om 20.00 uur vanaf Walburgis tot en met Rozet. Tot slot zijn er eindfeesten in Luxor Live en Willemeen.

 

 

Geniet van cabaret en muziek als nooit tevoren in een iglotent (de Bubbel) op het Audrey Hepburn-plein, vlak voor Focus. Een unieke beleving van theater en humor gepresenteerd door Posttheater:

 

DE MEIDEN van toen (start om 20:00 en 21:00 uur)

 

Drie vrouwen met ieder een eigen verhaal. Met hoogte- en dieptepunten, onzekerheden, blunders, vriendschappen en liefdes. Met DE MEIDEN van toen nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn de vrouwen van nu. Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Een feel good act die je niet wilt missen!

 

Jeroens Clan (start om 20:30 en 21:30 en 22:00 uur)

Cabarettrio Jeroens Clan spelen vol energie snelle scènes en rauwe liedjes. De Brabantse jongens hebben een grote bek, maar een klein hartje. Eén van de meest veelbelovende cabarettrio’s van dit moment.  

 

Collectief Rookpauze (start om 22:30 uur)

Collectief Rookpauze speel 'Het vliegtuig gaat toch wel'. Nigel Appelboom maakt zich zorgen over het lot van de wereld maar ziet niet waarom hij niet zowel een auto als een scooter mag bezitten. Isan Vos stemt Partij voor de Dieren maar heeft met kerst wel een kleine kinderboerderij aan vlees geconsumeerd. Jesse Stenzler vecht tegen discriminatie omtrent seksualiteit maar gelooft niet dat hetero zijn bestaat.
Samen vechten zij tegen hypocrisie en proberen zo, samen met u, de wereld een beetje eerlijker te maken.


 

Bekijk het volledige programma op: