Grote Zaal
20:30 uur
€20,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

De Staat van Verwarring is een vrolijk-absurde talkshow - beter gezegd anti-talkshow - in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late-night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater.  

 

In deze tour van De Staat van Verwarring zorgen Snijders & Jouke voor extra spraakverwarring met twee interessante gasten uit onze eigen stad/regio. Verder zijn er ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek & bonen quiz, neologismen van de Alfabetweter, etc. Het enige wat u nu nog moet doen is kaartjes kopen, in het publiek gaan zitten en wachten tot het afgelopen is. Zo eenvoudig kan theaterbezoek dus OOK zijn!

 

Over Ronald en Pieter

Ronald Snijders is bekend van: RamBam, OP1, DWDD, De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter en Kopdichtbundel. Snijders speelt ook zijn solovoorstelling Een avond met mij. Pieter Jouke kent u van: Padoem Pats, Koppensnellers, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Hij zat ook in het schrijversteam van Zondag met Lubach.

 

De interviewgasten van deze avond zijn 'burgemeester' van Klarendal Gerrit Dassen en George van Houts; Nederlandse acteur (De Verleiders), cabaretier en zelfverklaard complotdenker.