“What happens in Arnhem, stays in Arnhem

 

Renate Reijnders: “De Ruby Wax van Nederland!”

 

Een liefdescollege? Hebben we dat nodig? Volgens comédienne en Liefdesprofessor Renate Reijnders wel: er valt namelijk nog heel wat te leren en vooral te lachen om de liefde. Daarom vertelt ze in haar show niet alleen flirttips en hilarische liefdesfacts, maar ook bruikbare tips om een relatie leuk te houden, een date aan de haak te slaan of oude liefdes te doen herleven.

Hoe flirt je zonder jezelf voor schud te zetten. Wat zegt je lichaamshouding over je en hoe maak je oogcontact?

 

Het Liefdescollege is cabaret, show en college ineen. Een romantische avond voor stellen en de happy singles. Het is niet interactief, dus lekker lachen vanuit je luie stoel. De Liefdesquiz komt natuurlijk ook aan bod: “Welke geur windt mannen op?” “Wie worden er vaker verliefd op het eerste gezicht, de mannen of de vrouwen?” en “Hoeveel procent van de Nederlanders denkt er wel eens over om z’n partner te vermoorden?”

Reijnders helpt je als een ware cupido op weg, wat je relatiestatus ook is!

 

CUPIDisco

Tijdens het Liefdescollege van liefdesprofessor Renate Reijnders (cabaretduo Reijn & Goed) regent het hilarische facts over de liefde. Na de voorstelling op donderdag 16 februari is er de CUPIDisco afterparty! DJ Lovehandles gaat los op Donna Summer, ABBA, Anita Meyer, Pat Benatar en The Loveboat! Flirttips kunnen gelijk op de dansvloer in praktijk worden gebracht, kortom een avond voor oude en nieuwe liefdes.

Voulez vous?

 

LOVEstream
Kijk je liever vanaf jouw eigen bank? Deze voorstelling is ook via een 'lovestream' live thuis te bekijken met een V-ticket.