Grote Zaal
20:30 uur
€17,75

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Een nieuwe definitie van seksualiteit door 7 vrouwen, 6 föhns, 2 plastic schelpen en een tillift

 

 

“Ehm, ik neem dit mee, deze definitie, en ik stel voor om die ehm, ik zal voorstellen om dat te… dit basiswoordenboek is, ehm… die definitie is… Omdat de opvattingen over seksualiteit inderdaad wel… nou ja, misschien al langer, maar zeker de laatste tijd, ehm… enorm aan het verschuiven zijn.”

 

- Telefoongesprek met de redactie van Van Dale.

 

 

In een wereld waarin schoonheid en perfecte plaatjes het beeld van de werkelijkheid vervagen en vervangen, trekt Speels Collectief het ideaalbeeld van haar sokkel. In USUALLY I'M ON TOP worden heersende normen van vrouwelijkheid en seksualiteit bevraagd. Kwetsbaar en grotesk, in woord en in lijf, nemen zeven vrouwen je mee in hun ervaringen en verlangens. In een zoektocht naar een nieuwe moraal (of nee... in een absolute verwerping ervan) komen we uit bij 'what she really really wants'.

 

Regie: Sanne Arbouw

Choreografie: Ulrike Doszmann

Spel:  Ella de Coninck, Marloes Dingshoff, Edith Heij, Beppie Jansen, Marga Kamperman, Merel van Lieshout, Lisette Mepschen

Dramaturgie: Bram Walter

Scenografie: Eva Dijksman

Regieassistentie: Dana van den Heuvel

Fotografie: Pietro Carbucicchio

Artistieke en zakelijke leiding: Sanne Arbouw, Merel van Lieshout

 

Speels Collectief is een divers, mixed-abled theatergezelschap. We bevragen de norm, zoeken verwondering en omarmen het ongewone.

 

 ---

 

Rolstoelplaatsen
Let op: Het aantal rolstoelplaatsen is beperkt. Bent u rolstoelgebruiker en heeft u een ticket gekocht? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door per mail aan administratie@posttheater.nl

 

Gelrepas
Kaarten kopen met een Gelrepas is nu nog eenvoudiger. Vanaf december 2021 betaalt u met uw pas via het online bestelproces.