Algemeen

Naast de programmering zijn er in het Posttheater verschillende mogelijkheden tot het huren van zalen. Het Posttheater heeft de zakelijke klant dan ook veel te bieden. Het theater is een inspirerende locatie voor uw evenementen, voorstellingen, bijeenkomsten en presentaties.

Het Posttheater beschikt over een Grote (theater)zaal, een Kleine (theater)zaal, een Tuinzaal, Bovenzaal en Foyer. De theaterzalen beschikken over uitschuifbare tribunes waardoor het aantal zitplaatsen en toepassings-mogelijkheden variabel is. Opstellingen van 50 tot 800 personen zijn mogelijk.

Alle ruimtes in het theater hebben een eigen karakter met verrassende mogelijkheden. Zo is de Foyer een gezellige ontmoetingsplek om culinair en cultureel te genieten, de Grote (theater)zaal en Kleine (theater)zaal uitstekend geoutilleerd voor o.a. professionele presentaties en voorstellingen en de Bovenzaal en Tuinzaal bij uitstek geschikt voor workshops en vergaderingen.

Onze theatertechnici beschikken over de modernste technische voorzieningen en de horeca-invulling wordt helemaal op uw wensen afgestemd.  Gastvrijheid is bij al onze medewerkers een tweede natuur.

De centrale ligging van het Posttheater (naast station Arnhem Velperpoort) en parkeermogelijkheden op eigen terrein dragen verder bij aan een succesvol evenement.

Elke situatie is uniek. Met veel plezier maken wij een voorstel voor úw evenement, vergadering, bijeenkomst of voorstelling.

 

Voor verdere informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 uur op  026-4463554 of mail naar  verhuur@posttheater.nl.

Specifieke Voorwaarden Zalenverhuur Stichting KAB Posttheater 16-05-2018