Word Partner!

Partners van het Posttheater dragen bij aan het behoud van het theater en daarmee ook aan de ontwikkeling van nieuw cabarettalent. Ten behoeve van deze partners heeft het Posttheater drie arrangementen samengesteld: Goud, Zilver en Brons. Hieronder leest u meer over de verschillende mogelijkheden.

Goud
€ 5.000 exclusief 21% BTW

  • Het Posttheater selecteert voor u 50 voorstellingen per seizoen, zowel grote namen als jonge en getalenteerde cabaretiers. U ontvangt voor deze voorstellingen twee kaarten per avond. Bijvoorbeeld voor uw personeel of zakelijke relaties.
  • Verder zegt het Posttheater toe haar grote theaterzaal één dagdeel beschikbaar te stellen. Dit is inclusief de kosten van technische ondersteuning, maar exclusief de kosten van eventuele catering.
  • Tot slot vermeldt het Posttheater de naam van de gouden partner op ruim 15.000 e-tickets, op haar programmaladder, projectiesysteem en website.

 

Zilver
€ 3.000 exclusief 21% BTW

  • Het Posttheater selecteert voor u 30 voorstellingen per seizoen, zowel grote namen als jonge en getalenteerde cabaretiers. U ontvangt voor deze voorstellingen twee kaarten per avond. Bijvoorbeeld voor uw personeel of zakelijke relaties.
  • Verder zegt het Posttheater toe haar mediazaal één dagdeel beschikbaar te stellen. Dit is inclusief de kosten van technische ondersteuning, maar exclusief de kosten van eventuele catering.
  • Tot slot vermeldt het Posttheater  de naam en/of logo van de zilveren partner op haar projectiesysteem en website.

 

Brons
€ 1.000 exclusief 21% BTW

  • Het Posttheater selecteert voor u 10 voorstellingen per seizoen, zowel grote namen als jonge en getalenteerde cabaretiers. U ontvangt voor deze voorstellingen twee kaarten per avond. Bijvoorbeeld voor uw personeel of zakelijke relaties.
  • Tot slot vermeldt het Posttheater de naam en/of logo van de bronzen partner op haar website.

Het Posttheater kan in overleg maatwerk leveren van bovenstaande mogelijkheden.
Het Posttheater biedt een gevarieerd aanbod van stand-up Comedy tot geëngageerd cabaret.
Bij vermelding van de naam en/of het logo op de programmaladder dient deze voor april aangeleverd te worden.


Meer informatie?

Voor vragen kunt u bellen naar 026-44 63 554 (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur) of mail voor de mogelijkheden naar info@posttheater.nl. We helpen u graag met een pakket op maat voor uw bedrijf.