Eindelijk! Na een lange tijd van gesloten deuren gaat het Posttheater vanaf september weer vol optimisme van start en mogen wij u weer ontvangen. Wanneer het theater haar deuren opent, wil zij graag een veilige omgeving bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Posttheater houdt rekening met de RIVM-richtlijnen en streeft ernaar om – ondanks alle maatregelen – u gastvrij te ontvangen en een fijne beleving te bieden.

Lees voor u naar een voorstelling komt het CORONAPROTOCOL, zodat u op de hoogte bent van onze aanpassingen en maatregelen. 

Update 1 oktober 2020:
DRINGEND ADVIES: DRAAG EEN MONDKAPJE ALS U ZICH VERPLAATST IN ONS THEATER
Per direct geldt in heel het land een dringend advies om mondkapjes te dragen in winkels en andere publiek-toegankelijke ruimten zoals musea, parkeergarages, bibliotheken en theaters en concertzalen, behalve als mensen op hun stoel zitten. Dat dringende advies neemt Posttheater vanzelfsprekend over. Dus wij verzoeken u dringend om bij binnenkomst in het theater een mondkapje te dragen. Dit geldt ook als u zich verplaatst in het theater. Als u op uw stoel zit in de theaterzaal kunt u het mondkapje afdoen. Ook al onze medewerkers dragen vanaf vandaag een mondkapje. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel. 


Goed om te weten:

· Het theater is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Zorg dat u uw uitgeprinte kaarten bij de hand hebt óf zo groot en helder mogelijk op mobiele telefoon voor een snelle doorloop.

· De bar is helaas niet geopend voor en na de voorstelling, ook is er geen pauze. Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Ook de garderobe is gesloten, uw jassen kunt u meenemen in de zaal.

· De kassa is niet geopend. Wilt u vouchers inleveren voor een Gelrepas of een Podium Cadeaukaart verzilveren? U bent uw kaarten kwijt of heeft geen kaarten ontvangen? Mail ons (administratie@posttheater.nl) zodat we het online kunnen afhandelen.

· Ondanks de (eventuele) vermelding van een stoel- en rijnummer op uw ticket, hanteren wij op dit moment geen vaste plaatsen. Onze medewerkers wijzen u ter plekke een plaats toe in de zaal.

· Bezoekers wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen bij beweging in het theater, van binnenkomst in onze Foyer tot u plaatsneemt in de zaal.  kunt het Posttheater steunen door een mooi (zwart) mondkapje met geborduurd Posttheater-logo te kopen. De kosten zijn € 5,00 en verkrijgbaar aan de bar.

· Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.