27 augustus 2021

Let op:  Posttheater werkt vanaf 1 september met een coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Plan uw theaterbezoek zorgvuldig en lees meer over het benodigde toegangsbewijs op de informatiepagina Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater

---

22 juni 2021

De jaarlijkse Cabaretladder valt bij vele bezoekers deze week op de mat. Al nieuwsgierig? Bekijk hier de Cabaretladder Posttheater 2021-2022.

De website vult zich langzaamaan met het nieuwe, geweldige programma*. Veel voorstellingen in te halen & veel nieuwe inspiratie!

De kaartverkoop start op donderdag 1 juli om 10:00 uur. In verband met de onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen, verkopen we in eerste instantie op basis van een (kleinere) capaciteit op 1,5 meter. Zorg dus dat je er snel bij bent om kaarten te bestellen voor jouw favoriete voorstelling. Bij versoepelingen komen er op een later moment weer extra kaarten vrij. Dit kondigen we aan via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

Let op: Je kunt momenteel niet zelf een plaats uitkiezen in de Grote Zaal, het systeem wijst je automatisch een vaste zitplaats toe. Deze vaste zitplaats geldt alleen als we onze hele zaal mogen vullen. Zijn er nog beperkende coronamaatregelen? Jouw vaste zitplaats vervalt dan en onze medewerkers wijzen je ter plekke een plaats toe in de zaal.


* het complete programma staat uiterlijk woensdag 30 juni online