Pilots met toegangstesten op 13 & 14 april

Update: vanwege een enorme belangstelling voor beide voorstellingen zijn er helaas geen kaarten meer beschikbaar.

Posttheater neemt in april deel aan een pilot met toegangstesten. Op dinsdag 13 en woensdag 14 april kunnen bezoekers met een negatieve coronatest een voorstelling bijwonen. Peter Pannekoek en Beperkt Houdbaar staan op het programma.

De pilots worden georganiseerd om te onderzoeken hoe de inzet van testbewijzen werkt ten aanzien van de testlogistiek, infrastructuur, ICT en de testbereidheid. Het doel van de proeven met toegangstesten is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland.

Om toegang te krijgen tot de voorstelling is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Na aankoop van een ticket kan via www.testenvoortoegang.nl een afspraak worden ingepland. Kies 'Concert of theater – zittend' bij het dropdown menu.

Het testen is gratis en de testlocatie kan worden uitgekozen o.b.v. de woonplaats. De voorstellingen duren tot ca. 21:00 uur (90 minuten), houd rekening met de avondklok!

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen. Er wordt op dit moment nog geen papieren bewijs uitgegeven, dit betekent dat elke bezoeker een telefoon met bewijs bij zich moet hebben. Per telefoon is namelijk maar één bewijs (QR code) mogelijk in de CoronaCheck app.

Heb jij een ticket, maar ontvang je een positieve uitslag? Laat ons dit zo spoedig mogelijk weten, dan restitueren wij het aankoopbedrag.

Kijk voor veelgestelde vragen op www.testenvoortoegang.nl of mail naar info@posttheater.nl.