Corona update: theater is gesloten t/m 9 februari 2021

Update 12 januari

Helaas blijven we nog wat langer dicht. De lockdown wordt verlengd en de geplande voorstellingen t/m 9 februari komen te vervallen. Wij kijken naar mogelijke nieuwe data en kaartkopers ontvangen hierover zo spoedig mogelijk bericht. 

Online kunt u op dit moment wel terecht voor een heerlijke dosis cabaret. Zo heeft Netflix vanaf 1 januari een groot aantal cabaretshows toegevoegd van onder andere Arjen Lubach, Henry van Loon en Peter Pannekoek.

---

Update 14 december

Wat hoopten we dit jaar samen met u af te kunnen sluiten, maar de lockdown is helaas een feit en het theater sluit haar deuren tot en met 19 januari 2021.

Maak er deze Kerst wat moois van met elkaar, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer in het nieuwe jaar!

---

Update 17 november


Fijn nieuws! De extra coronamaatregelen, die twee weken geleden zijn ingegaan, worden niet verlengd. Het theater mag weer maximaal 30 bezoekers ontvangen. Posttheater wil het jaar graag samen met u afsluiten, er staat een mooi aanbod voor u klaar, de meeste voorstellingen zijn ook via een live stream te bekijken met een V-ticket. De horeca is helaas gesloten. Het dragen van een mondkapje is verplicht als u zich verplaatst in onze gebouwen. Kijk voor meer informatie op de webpagina COVID-19.

---

Update 3 november

Het kabinet heeft op dinsdag 3 november de coronamaatregelen tijdelijk verzwaard. Tot onze spijt zijn wij daardoor genoodzaakt om voorlopig tot en met 18 november dicht te blijven. 

Bij nieuwe ontwikkelingen houden we u natuurlijk op de hoogte. Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. 

----

Update 14 oktober

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus is Posttheater genoodzaakt alle voorstellingen t/m 10 november te annuleren.

Indien u kaarten heeft voor voorstellingen in deze periode, nemen wij per mail contact met u op. Dit kan gezien de huidige omstandigheden wellicht iets langer duren dan u van ons gewend bent aangezien wij eerst alle mogelijkheden volledig in kaart willen brengen.

Wij verzoeken u vriendelijk geen contact op te nemen met het theater, wij informeren u. Let op: We mailen naar het bij ons bekende adres (het adres waarmee u de kaarten heeft besteld), voeg info@posttheater.nl toe aan uw adresboek en check regelmatig uw spam. Ook plaatsen we nieuws op onze website en social media kanalen. 

Een overzicht van alle wijzigingen vindt u op de site onder Informatie: Programma & Wijzigingen.

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer!