Posttheater introduceert V-ticket
Naast een normaal E-ticket kunt u in het nieuwe seizoen ook voor een V-ticket kiezen. Met dit ticket is het mogelijk om live een theatervoorstelling bij te wonen. En dit thuis op de bank. Alleen, met je partner of het gezin via streaming live meegenieten van daarvoor geselecteerde voorstellingen. Betaal minder en kijk gezellig met z‘n allen! Lees hier meer.

Start kaartverkoop seizoen 2020-2021
In een normale situatie kreeg u begin mei leuke post, dan viel de nieuwe Cabaretladder op uw deurmat en kon het plannen van uw theateragenda weer beginnen. Vanwege alle onzekerheden presenteren we ons programma echter later dan u van ons gewend bent. Houd onze nieuwsbrief, social media en website in de gaten voor de start kaartverkoop. We hopen u in het nieuwe seizoen weer terug te zien, in welke vorm dan ook!

Bewaar je ticket, geniet later
COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector en de sport. Veel voorstellingen, festivals, wedstrijden en concerten worden noodgedwongen verplaatst of afgelast; musea en monumenten sluiten hun deuren. De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later.

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Lees hier meer.

Nieuwe website
Ondanks dat het theater momenteel is gesloten, zijn wij achter de schermen druk bezig met het programma voor het volgende seizoen, de verschillende mogelijkheden voor de ‘anderhalvemetersamenleving’ op een rij te zetten en wordt er onderhoud aan het pand gepleegd.

Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Moderner, overzichtelijker en met een responsive design. Ook op uw smartphone en tablet wordt het nóg eenvoudiger om uw tickets te  bestellen.