PostPartout
[Vanwege de coronacrisis, bieden we het PostPartout in seizoen 2020-2021 helaas niet aan.]
Ontdek cabaret en comedy met het betaalbare PostPartout. Selecteer 3 PostPartout-voorstellingen en betaal slechts € 11,- per voorstelling (incl. pauzedrankje, exclusief administratiekosten à € 1,25 per kaartje). Kortingen kunnen oplopen tot wel € 8,00 per kaartje!

Last-minute scholieren/studentenkorting
[Vanwege de coronacrisis, bieden we deze korting in seizoen 2020-2021 helaas niet aan.]
Een voorstelling bezoeken bij het Posttheater is extra voordelig voor jongeren tot 30 jaar in het bezit van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. Jongeren kunnen een niet -uitverkochte voorstelling bezoeken voor slechts € 11,-. Het last- minute tarief geldt vanaf 15 minuten voor aanvang en is alleen geldig op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart.
Op de pagina van een voorstelling staat of het last-minute tarief geldig is.

Gelrepas
De GelrePas is een pas waarmee u met flinke kortingen kunt deelnemen aan allerlei activiteiten waaronder theaterbezoek. Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 7 t/m 11 kunt u voor slechts € 6,00 een voorstelling naar keuze bijwonen. Kaarten zijn het hele seizoen aan de kassa van het Posttheater verkrijgbaar, tussen 19.30 en 20.15 uur op voorstellingsavonden. U kunt ook online bestellen. U betaalt dan wel eerst het volle tarief. Op de avond van de voorstelling krijgt u op vertoon van uw GelrePas het verschil terug.

Posttheater Cadeaubon
Het Posttheater heeft een eigen cadeaubon t.w.v. 10 en 15 euro. Alleen in te wisselen bij het Posttheater. Vraag ernaar bij de kassa.

Dit is Pas Arnhem
Het Posttheater is vanaf 1 oktober 2019 helaas geen deelnemer meer van de Dit is Pas Arnhem cadeaukaart (voorheen Mantelzorg Compliment Arnhem).

Actiegebonden kortingen
Regelmatig zijn er vrijkaarten- en kortingsacties in samenwerking met verschillende media zoals JonginArnhem. Acties worden via Twitter en Facebook bekend gemaakt. Like ons op Facebook om geen actie te missen of kijk regelmatig op de Nieuwspagina op deze website.
Een kortingsactie geldt niet met terugwerkende kracht op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen.