Senioren service

Service staat voorop in het Posttheater. Onze medewerkers is er veel aan gelegen om ook ouderen een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit doen wij o.a. door samen te werken met stichting Vier het Leven waarover u onderstaand meer kunt lezen.

Theaterbezoek voor ouderen
Wilt u liever samen met anderen naar het theater dan alleen? Ziet u op tegen het zelf regelen van theater- en concertbezoek? Het Posttheater en stichting Vier het Leven werken samen om het voor de oudere theaterliefhebber mogelijk te maken onbezorgd van concerten te blijven genieten.

Wat kunt u verwachten?
U wordt thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en in het theater verwelkomd met koffie of thee. Samen met andere gasten geniet u van het concert en in de pauze staat een drankje voor u klaar. Na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht. Wilt u meer informatie? Kijk op www.4hetleven.nl of bel: 035 – 524 51 56

Welke voorstellingen er in het Posttheater worden bezocht kunt u nalezen op de website van de stichting: www.4hetleven.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met het landelijke telefoonnummer: 035-5245156.