PostPartout en Last-minute scholieren/studentenkorting

PostPartout

Het PostPartout is terug van even weggeweest en wel in een heuse jubileumversie! Het PostPartout is al jaren een succes en biedt bezoekers een kans om tegen een leuk prijsje en dus laagdrempelig kennis te maken met (nog onbekend) cabarettalent. Jonge en aanstormende artiesten bereiken hiermee een geheel nieuw publiek.

Ontdek cabaret en comedy met het prettig geprijsde PostPartout en selecteer 3 voorstellingen voor slechts € 30,- per persoon. De kosten zijn inclusief een pauzedrankje, exclusief administratiekosten per ticket à € 1,25. Er zijn een maximaal aantal kaarten per voorstelling beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bekijk hier het volledige aanbod.

Voorwaarden:
-    Het (jubileum)PostPartout is alleen geldig voor seizoen 2022-2023.
-    De 3 voorstellingen dienen gelijktijdig te worden gereserveerd. Eerder gekochte kaarten
     worden niet meegenomen in het PostPartout.
-    Restitutie van de aanschafprijs van het PostPartout of een deel daarvan wordt niet verleend.
-    Bij wijziging van de voorstellingen brengen wij € 3,00 in rekening. Wijzigen kan tot 2 dagen voor
     aanvang voorstelling.
-    Indien een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, kunt u vanzelfsprekend kosteloos een
     andere PostPartout voorstelling selecteren

Hoe te bestellen?
Stuur uw selectie, aantallen en volledige adresgegevens naar info@posttheater.nl en wij verwerken uw aanvraag op basis van binnenkomst.

 

Last-minute scholieren/studentenkorting

Een voorstelling bezoeken bij het Posttheater is extra voordelig voor jongeren tot 30 jaar in het bezit van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. Jongeren kunnen in seizoen 2022-2023 een selectie aan niet-uitverkochte voorstellingen bezoeken voor slechts € 10,00.

Het last- minute tarief geldt vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling en is alleen geldig op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. De kaarten koop je vanaf 19:30 uur aan de kassa van het theater.

Het last-minute tarief is geldig voor alle PostPartout-voorstellingen en meer. Bekijk hier het volledige aanbod. Deze selectie kan tussendoor worden aangevuld met extra voorstellingen.