Kortingen en acties

Let op: in verband met corona is de kassa op voorstellingsavonden niet geopend (dit voor een snelle doorloop). U kunt uw toegangskaarten tijdelijk alleen online kopen. Wilt u vouchers inleveren voor een Gelrepas of een Podium Cadeaukaart verzilveren? U bent uw kaarten kwijt of heeft geen kaarten ontvangen? Mail administratie@posttheater.nl (kantoortijden: di-vr 10:00 en 16:00 uur) zodat we het online of op een andere wijze kunnen afhandelen. 

PostPartout
Ontdek cabaret en comedy met het betaalbare PostPartout. Selecteer 3 PostPartout-voorstellingen en betaal slechts € 11,- per voorstelling (incl. pauzedrankje, exclusief administratiekosten à € 1,25 per kaartje). Kortingen kunnen oplopen tot wel € 8,00 per kaartje!

Helaas bieden we in seizoen 2020|2021 vanwege de coronacrisis geen PostPartout aan. 

Last-minute scholieren/studentenkorting

Een voorstelling bezoeken bij het Posttheater is extra voordelig voor jongeren tot 30 jaar in het bezit van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart. Jongeren kunnen een niet -uitverkochte voorstelling bezoeken voor slechts € 11,-. Het last- minute tarief geldt vanaf 15 minuten voor aanvang en is alleen geldig op vertoon van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart.
Op de pagina van een voorstelling staat of het last-minute tarief geldig is.

Helaas bieden we in seizoen 2020|2021 vanwege de coronacrisis geen kortingen aan.

Gelrepas
De GelrePas is een pas waarmee u met flinke kortingen kunt deelnemen aan allerlei activiteiten waaronder theaterbezoek. Op vertoon van uw GelrePas en tegen inlevering van coupon 7 t/m 11 kunt u voor slechts € 6,00 een voorstelling naar keuze bijwonen. Kaarten zijn het hele seizoen aan de kassa van het Posttheater verkrijgbaar, tussen 19.30 en 20.15 uur op voorstellingsavonden. U kunt ook online bestellen. U betaalt dan wel eerst het volle tarief. Op de avond van de voorstelling krijgt u op vertoon van uw GelrePas het verschil terug.

Posttheater Cadeaubon
Het Posttheater heeft een eigen cadeaubon t.w.v. € 10,00 en € 15,00. De bon is onbeperkt geldig en alleen in te wisselen bij het Posttheater. Te koop aan de kassa op voorstellingsavonden of tijdens kantoortijden (op afspraak).

Dit is Pas Arnhem
Het Posttheater is vanaf 1 oktober 2019 helaas geen deelnemer meer van de Dit is Pas Arnhem cadeaukaart (voorheen Mantelzorg Compliment Arnhem).

Actiegebonden kortingen
Regelmatig zijn er vrijkaarten- en kortingsacties in samenwerking met verschillende media zoals JonginArnhem. Acties worden via Instagram en Facebook bekend gemaakt. Like ons op social media om geen actie te missen.
Een kortingsactie geldt niet met terugwerkende kracht op reeds gekochte kaarten of in combinatie met andere kortingen.