Kaartverkoop

Let op: in verband met corona is de kassa op voorstellingsavonden niet geopend (dit voor een snelle doorloop). U kunt uw toegangskaarten tijdelijk alleen online kopen. Heeft u vragen? Mail info@posttheater.nl (kantoortijden: di-vr 10:00 en 16:00 uur). Telefonisch zijn wij momenteel nog niet bereikbaar

Voor alle voorstellingen dit seizoen kunt u kaarten kopen via de website of aan de kassa (let op: enkel geopend op voorstellingsavonden). Telefonisch of per email kaarten reserveren is niet mogelijk. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 026-44 63 554 (dinsdag t/m vrijdag tussen 13:00-16:00, op voorstellingsavonden van 19:30- 20:15 uur) of via email: administratie@posttheater.nl.

Let op: bij wijzigingen in het programma, zoals een annulering of verplaatsing, worden kaartkopers vanzelfsprekend op de hoogte gebracht. Dit doen we voornamelijk via mail, zorg dan ook dat u het mailadres info@posttheater.nl toevoegt aan uw adresboek om te voorkomen dat voor u belangrijke informatie in de spamfolder beland.

Ook kunt u bij ons terecht voor een Posttheater Cadeaubon. Het kopen van cadeaubonnen kan aan de kassa op voorstellingsavonden of informeer per email naar de overige mogelijkheden.

Kassaverkoop
Op voorstellingsavonden kunt u aan de kassa van het Posttheater van 19.30 uur tot 20.15 uur kaarten kopen voor de voorstellingen. U kunt met pinpas of met een PODIUM Cadeaukaart, Posttheater Cadeaubon. Vanaf 2017 hanteren wij Cashless betalen in onze Foyer. Cashless betalen is betalen zonder contant geld. Snel, gemakkelijk en veilig! Let op, credit cards worden niet geaccepteerd.

Administratiekosten
Per kaart betaalt u € 1,25 aan administratiekosten. Koopt u kaarten direct aan de kassa, dan betaalt u deze administratiekosten niet.

Podium Cadeaukaart
Met de PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon) kunt u betalen aan de kassa. Koopt u kaarten online? Met ingang van juni 2018 kunt u de PODIUM Cadeaukaart ook online verzilveren.
Let op: wij zijn géén acceptant van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Posttheater Cadeaubon
Met de Posttheater Cadeaubon kunt u betalen aan de kassa. Koopt u kaarten online? Dan dient u in eerste instantie de kosten via iDeal te betalen. Op de avond van de voorstelling krijgt u aan de kassa de waarde van uw bon contant retour. De bon is onbeperkt geldig.

Verzilveren voucher / tegoedbon Posttheater
Mocht een voorstelling onverhoopt worden verplaatst of geannuleerd, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw kaarten om te zetten naar een andere voorstelling in het desbetreffende seizoen of u ontvangt van ons een tegoedbon/voucher. Dit tegoed is twee jaar geldig.
Het tegoed kunt u bij een nieuwe bestelling online inwisselen. Vul de code van de voucher in voordat u de iDeal-betaling start in het bestelproces.

Maakt een voorstelling deel uit van een PostPartout? Dan kunt u hiervoor alleen een andere PostPartout-voorstelling selecteren, u ontvangt hiervoor géén tegoedbon.

Gelrepas
Wilt u kaarten reserveren met een Gelrepas? Stuur een mail naar administratie@posttheater.nl onder vermelding van uw pascode, wij schrijven het tegoed dan af. Bestellen buiten kantooruren of voor hardlopende voorstellingen? Bestel uw kaarten dan direct online, mail uw bestelling en pascode aan ons door, dan maken wij het aankoopbedrag aan u over.  

Portemonneeloze Pauze

Om wachttijden in de pauze te voorkomen werkt het Posttheater met een portemonneeloze pauze. In de pauze staan fris, bier en wijn voor u klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u het drankje na de voorstelling nuttigen.

Wachtlijst
Is uw favoriete voorstelling al uitverkocht? Mail uw gegevens en telefoonnummer naar administratie@posttheater.nl en wij plaatsen u vrijblijvend op een wachtlijst. Indien er kaarten vrijkomen, nemen wij contact op met de personen op de wachtlijst (op volgorde van binnenkomst). Hoort u niets van ons, dan is er helaas ook niets beschikbaar. Komen er last-minute nog kaarten vrij, dan gaan deze direct de vrije verkoop in.

Regels kaartverkoop
Om onaangename verrassingen zoveel mogelijk te voorkomen, volgen hier de regels van het Posttheater:

  • Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel kunnen kaarten tot twee werkdagen voor aanvang van de voorstelling worden omgezet naar een andere voorstelling in hetzelfde theaterseizoen. Hiervoor brengen wij €3,- aan wijzigingskosten per bestelling in rekening.
  • Indien een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u een tegoedbon. Deze kan worden ingewisseld voor een andere voorstelling, dit tegoed is onbeperkt geldig (incl. bespreek c.q. administratiekosten). In alle overige gevallen worden de bespreek c.q. administratiekosten niet geretourneerd.
  • Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten.
  • Roken is niet toegestaan. Het Posttheater is een rookvrij gebouw.
  • Fotograferen en filmen in de zaal is verboden.
  • Mobiele telefoons in de zaal graag uitzetten alstublieft.
  • In de zaal mogen geen consumpties worden meegenomen en genuttigd.

Let op: Komt u met een groep > 10 personen? Neemt u dan contact op via administratie@posttheater.nl.

Bezoekersvoorwaarden

Op ieder bezoek aan het Posttheater zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing, gedeponeerd bij de Rechtbank in Amsterdam onder nummer 108/ 2011. Ter inzage bij de kassa of hier te downloaden:

Algemene bezoekersvoorwaarden