Kaartverkoop

Voor alle voorstellingen dit seizoen kunt u uitsluitend via de website van het theater kaarten kopen . Telefonisch of per email kaarten reserveren is niet mogelijk. 

Download hier de Cabaretladder 2022-2023.

Let op: bij wijzigingen in het programma, zoals een annulering of verplaatsing, worden kaartkopers vanzelfsprekend op de hoogte gebracht. Dit doen we voornamelijk via mail, zorg dan ook dat u het mailadres info@posttheater.nl toevoegt aan uw adresboek om te voorkomen dat voor u belangrijke informatie in de spamfolder beland.

Ook kunt u bij ons terecht voor een Posttheater Cadeaubon. Mail uw bestelling naar info@posttheater.nl

Kassaverkoop
De kaartverkoop verloopt uitsluitend via de website van het theater, ook vouchers en PODIUM Cadeaukaarten kunnen online worden verzilverd. Op voorstellingsavonden is kaartverkoop aan de kassa niet langer mogelijk. Kaarten kunnen tot vlak voor aanvang van de voorstelling online worden besteld.

Alleen pinnen
Betalen in onze Foyer kan alleen met uw pinpas. Snel, gemakkelijk en veilig! Let op, credit cards worden niet geaccepteerd.

Podium Cadeaukaart
Met de PODIUM Cadeaukaart (voorheen Theater & Concertbon) kunt u online uw kaarten bestellen en daarbij uw cadeaukaart verzilveren.
Let op: wij zijn géén acceptant van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Posttheater Cadeaubon
Wilt u kaarten reserveren met een Posttheater Cadeaubon? Stuur een mail naar info@posttheater.nl onder vermelding van uw naam en de transactiecode van de bon. Wij schrijven het tegoed dan af. Bestellen buiten kantooruren of voor hardlopende voorstellingen? Bestel uw kaarten dan direct online, mail uw bestelling en transactiecode aan ons door, dan maken wij het aankoopbedrag aan u over.  

Verzilveren voucher / tegoedbon Posttheater
Mocht een voorstelling onverhoopt worden verplaatst of geannuleerd, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw kaarten om te zetten naar een andere voorstelling in het desbetreffende seizoen of u ontvangt van ons een tegoedbon/voucher. Dit tegoed is twee jaar geldig.
Het tegoed kunt u bij een nieuwe bestelling online inwisselen. Vul de code van de voucher in voordat u de iDeal-betaling start in het bestelproces.

Gelrepas
Kaarten kopen met een Gelrepas is nu nog eenvoudiger. Vanaf december 2021 betaalt u met uw pas via het online bestelproces. Klik na het selecteren van een voorstelling en het aantal kaarten in stap 4 op Gelrepas online en daarna rechtsboven op afrekenen met Gelrepas online . Na het invoeren van uw volledige 19 cijferige kaartnummer en veiligheidscode (deze code staat op de achterzijde van de fysieke Gelrepas naast de barcode onder het zilveren kraslaagje en bestaat altijd uit 6 cijfers) wordt de bestelling afgerond en ontvangt u uw kaarten per e-mail.
Als het tegoed op de kaart niet voldoende is voor het gehele aankoopbedrag kunt u het resterende bedrag met een andere betaalmethode voldoen. Bij annulering van een voorstelling ontvangt u een voucher.

Portemonneeloze Pauze
Om wachttijden in de pauze te voorkomen werkt het Posttheater met een portemonneeloze pauze. In de pauze staan fris, bier en wijn voor u klaar. Bij voorstellingen zonder pauze kunt u het drankje na de voorstelling nuttigen.

Regels kaartverkoop
Om onaangename verrassingen zoveel mogelijk te voorkomen, volgen hier de regels van het Posttheater:
 

  • Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel kunnen kaarten tot twee werkdagen voor aanvang van de voorstelling worden omgezet naar een andere voorstelling in hetzelfde theaterseizoen. Hiervoor brengen wij €3,- aan wijzigingskosten per bestelling in rekening.
  • Indien een voorstelling onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u een tegoedbon. Deze kan worden ingewisseld voor een andere voorstelling, dit tegoed is onbeperkt geldig (incl. bespreek c.q. administratiekosten). In alle overige gevallen worden de bespreek c.q. administratiekosten niet geretourneerd.
  • Laatkomers kunnen niet altijd worden toegelaten.
  • Roken is niet toegestaan. Het Posttheater is een rookvrij gebouw.
  • Fotograferen en filmen in de zaal is verboden.
  • Mobiele telefoons in de zaal graag uitzetten alstublieft.
  • In de zaal mogen geen consumpties worden meegenomen en genuttigd.

Let op: Komt u met een groep > 10 personen? Neemt u dan contact op via info@posttheater.nl.

Bezoekersvoorwaarden

Op ieder bezoek aan het Posttheater zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing, gedeponeerd bij de Rechtbank in Amsterdam onder nummer 108/ 2011. Ter inzage bij de kassa of hier te downloaden:

Algemene bezoekersvoorwaarden