Enquête Arnhemse culturele instellingen

Praat mee over Arnhemse culturele instellingen

Kom jij wel eens in het Stadstheater, Musis, Luxor, Focus, Rozet, Posttheater of Theater aan de Rijn? Dan is de gemeente Arnhem heel benieuwd naar jouw mening! Wat vind je van het programma, het gebouw, de sfeer, de prijs van een kaartje? Is er genoeg te doen, kun je makkelijk een kaartje kopen en ga je vaker of minder vaak dan voor de coronaperiode? Jouw mening is belangrijk voor ons, dus pak deze kans om mee te praten. En misschien win jij een van de vrijkaartjes die de culturele instellingen beschikbaar stellen.

Klik hier om de enquête over Posttheater in te vullen

De gemeente Arnhem gaat om de vier jaar een enquête houden onder de bezoekers van deze theaters, concertzalen, het filmhuis en de bibliotheek. Dit is de eerste keer. Door het te herhalen hopen we een goed beeld te krijgen waarom jij deze organisaties bezoekt, wat jij waardeert en wat er eventueel beter kan.

De enquête is opgesteld door de gemeente en we hebben de instellingen gevraagd deze zelf onder hun bezoekers te verspreiden. Leuk weetje: in Nijmegen wordt dezelfde enquête rond de zomer gehouden onder bezoekers van de Vereeniging, Stadsschouwburg, Doornroosje, LUX en De Lindenberg. De uitkomsten worden later dit jaar gepresenteerd door Arnhem en Nijmegen.

Vanaf 8 juni kun je de enquête invullen. Dit kost ongeveer 10 a 15 minuten. Via www.arnhem.nl/publieksonderzoek kom je bij de enquêtes over het Stadstheater, Musis, Luxor, Focus, Rozet, Posttheater of Theater aan de Rijn. Aan jou de keuze of je er een invult of meerdere. Je kunt tot en met 31 juli meedoen. Deelname is anoniem en jouw antwoorden worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.