Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater

We zijn blij u weer te mogen ontvangen. Het theaterbezoek verloopt vanwege de coronamaatregelen iets anders dan normaal. Lees hier het CORONAPROTOCOL zodat u op de hoogte bent van onze aanpassingen en maatregelen

Wij wensen u een mooie avond toe.

----

Met ingang van zaterdag 25 september is een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar) verplicht en ook het op verzoek tonen van uw identiteitsbewijs. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Wat is een Corona toegangsbewijs?

De QR code in uw CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl is uw geldig Coronatoegangsbewijs. Deze QR code kunt u activeren doordat u een negatieve testuitslag (testbewijs) heeft, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.
 

  • Vaccinatiebewijs – Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
     
  • Testbewijs – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in je buurt. 
     
  • Herstelbewijs – Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

*Een vaccinatieboekje en een vaccinatieregistratiebewijs zijn geen geldig toegangsbewijs.

Kijk op de site van de Rijksoverheid voor de stappen die er nodig zijn  test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code. 

Heeft u geen smartphone?
Dan kunt u het coronabewijs ook printen via de website CoronaCheck.nl

Hoe checkt Posttheater uw Corona toegangsbewijs?
Direct na binnenkomst wordt door een medewerker uw QR-code gescand en uw identiteitsbewijs gecontroleerd. Houdt uw smartphone gereed en open de Corona check app voordat u door onze schuifdeuren gaat. Of houdt de print van uw corona toegangsbewijs gereed die u thuis heeft uitgedraaid. 

----------------------

Heeft u nog verdere vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur of Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur

We danken u voor uw begrip.

Heeft u nog vragen over uw bezoek aan Posttheater?  Mail naar info@posttheater.nl