Coronatoegangsbewijs voor toegang tot theater

14 september 2021

Met ingang van zaterdag 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht.
Lees hieronder meer.

27 augustus 2021

Wij zijn blij dat wij u weer mogen ontvangen in ons theater. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en bespelers staat hierbij voorop. Met ingang van het nieuwe seizoen mogen wij op tweederde van de zaalcapaciteit bezoekers ontvangen, op voorwaarde dat we werken met de CoronaCheck-app. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand loslaten. Wel zorgen we voor een verspreiding van het publiek in de zaal door een tussenruimte van één stoel te hanteren.

Posttheater werkt dan ook vanaf 1 september met een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar). Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen uw coronatoegangsbewijs te tonen via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

 

Wat is een Corona toegangsbewijs?
De QR code in uw CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl is uw geldig Coronatoegangsbewijs. Deze QR code kunt u activeren doordat u een negatieve testuitslag (testbewijs) heeft, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Download de CoronaCheck-app uit de App Store of de Play Store.
 

  • Vaccinatiebewijs – Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
     
  • Testbewijs – Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via www.testenvoortoegang.org maakt u een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in je buurt. 
     
  • Herstelbewijs – Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Kijk op de site van de Rijksoverheid voor de stappen die er nodig zijn  test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code. 

Heeft u geen smartphone?
Dan kunt u het coronabewijs ook printen via de website CoronaCheck.nl

Hoe checkt Posttheater uw Corona toegangsbewijs?
Direct na binnenkomst wordt door een medewerker uw QR-code gescand. Houdt uw smartphone gereed en open de Corona check app voordat u door onze schuifdeuren gaat. Of houdt de print van uw corona toegangsbewijs gereed die u thuis heeft uitgedraaid. 

----------------------

Heeft u nog verdere vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.org of op www.coronacheck.nl hier vindt u antwoord op hoe de CoronaCheck-app werkt en ook de Meestgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met:
Helpdesk CoronaCheck 0800-1421 (Gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur of Helpdesk Testen voor Toegang 088-7770809. Bereikbaar van maandag t/m zondag 08:00 – 20:00 uur

 

We danken u voor uw begrip.

Heeft u nog vragen over uw bezoek aan Posttheater?  Mail naar info@posttheater.nl