Cabaretweekend

 

Vijfde editie Arnhems Cabaretweekend
Met o.a. Dolf Jansen, Guido Weijers, Karin Bloemen, Diederik van Vleuten, Pieter Derks en René van Meurs.

Wie houdt er nu niet van een extra lang weekend? Van woensdag 5 t/m zaterdag 8 oktober 2022 vindt de vijfde editie van het Cabaretweekend plaats met een extra dag en nog meer programma. Lach, blik terug op 2022, denk na over de scherpe analyses op onze samenleving en ontdek aanstormend talent! Programma en kaarten via cabaretweekend.nl

Musis & Stadstheater werkt al een tijd intensief samen met het Posttheater en is trots op dit Arnhemse festival. ‘Dankzij deze bundeling van krachten kunnen we een breed spectrum programmeren: van grote namen tot jong talent’, aldus programmeurs Roel Coppelmans en Ingrid Scheper. Lees hier een interview met beide programmeurs over het Cabaretweekend.

Greep uit het programma
Dolf Jansen is ook dit jaar weer van de partij, een vaste waarde in het Cabaretweekend. Wederom filtert hij het afgelopen jaar. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard. Pieter Derks speelt in het Stadstheater de voorstelling  'Uit het niets'. Derks is genomineerd voor de Poelifinario, de prijs voor de meest indrukwekkende theatervoorstelling van het jaar. De jury: "Dit is de meest alarmerende voorstelling van Derks tot nu toe. En misschien wel zijn beste.”

Voor wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken zijn de Kleine Zaal-voorstellingen in het Posttheater een echte aanrader. Laat je eens verrassen!

 

Praktische informatie

 

Data:
Woensdag 5 t/m zaterdag 8 oktober 2022


Locaties:
Posttheater, Rosendaalsestraat 27, Arnhem
Stadstheater, Velperbinnensingel 10, Arnhem

cabaretweekend.nl