Cabaretweekend

Derde editie Arnhems Cabaretweekend

Met o.a. Dolf Jansen, Glodi Lugungu en Greg Shapiro

Wie houdt er nu niet van een extra lang weekend? Van woensdag 7 t/m zaterdag 10 oktober vindt de derde editie van het Cabaretweekend plaats. Lach, blik terug op 2020, denk na over de scherpe analyses op onze samenleving en ontdek aanstormend talent! Programma en kaarten via cabaretweekend.nl

Dit jaar vindt de derde editie van het Cabaretweekend plaats in het Posttheater. Vanwege de coronacrisis vervalt het Cabaretweekend in Stadstheater. Een vierde editie staat echter alweer op de planning.  Musis & Stadstheater werkt al een tijd intensief samen met het Posttheater en is trots op dit Arnhemse festival. ‘Dankzij deze bundeling van krachten kunnen we een breed spectrum programmeren: van grote namen tot jong talent’, aldus programmeurs Roel Coppelmans en Ingrid Scheper.

Greep uit het programma

Dolf Jansen is ook dit jaar weer van de partij, een vaste waarde in het Cabaretweekend. Wederom filtert hij het afgelopen jaar. Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard. Janneke de Bijl won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten. Ze omschrijft zichzelf als 'net niet gezellig' en juist deze eigenschap maakt haar droogkomische debuutvoorstelling een echter aanrader. De Volkskrant riep Glodi Lugungu uit tot hét cabarettalent van 2020. Kom kijken, voor wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken!