Update 17 juli 2020

Na een lange tijd van gesloten deuren gaat het Posttheater vanaf september weer vol optimisme van start. Wanneer het theater haar deuren opent, wil zij graag een veilige omgeving bieden voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Posttheater houdt rekening met de RIVM-richtlijnen en streeft ernaar om – ondanks alle maatregelen – u gastvrij te ontvangen en een fijne beleving te bieden.

Het theaterbezoek verloopt anders dan normaal. Lees hier het Protocol bezoek voorstelling Posttheater

Update 19 mei 202

Ten gevolge van de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn tot onze spijt alle voorstellingen van 12 maart tot 1 juni geannuleerd en is het theater gesloten.

Theaters hebben inmiddels weer groen licht gekregen. Vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen maximaal 30 personen ontvangen (exclusief artiesten en medewerkers) en vanaf 1 juli maximaal 100 personen. In verband met groot onderhoud zal Posttheater echter pas eind augustus haar deuren weer openen. We kijken optimistisch en vol hoop uit naar het nieuwe seizoen. Terug naar ‘normaal’ zit er echter voorlopig niet in. En dus zijn we druk bezig met de nodige aanpassingen om Posttheater coronaproof te maken.

Geannuleerde of verplaatste voorstellingen & gekochte tickets
We hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas hebben we voor een aantal voorstellingen geen vervangende datum gevonden. Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd. Ook vindt u de meest actuele informatie bij Programma & wijzigingen

Het grootste deel van de voorstellingen wordt verplaatst naar het nieuwe seizoen. In een later stadium informeren we bezoekers over de nieuwe datum. Dit wanneer duidelijk is hoe het nieuwe seizoen eruit komt te zien. Dit zijn processen die helaas nog wat tijd kosten. Wij bedanken u daarom graag nogmaals voor uw geduld!  [ update 17 juli: alle nieuwe data zijn inmiddels bekend en bezoekers zijn geïnformeerd ]

Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd. Voeg – om geen mail te missen – het adres info@posttheater.nl toe aan uw adresboek. Kijk ook regelmatig in uw spam. Let op: wij versturen de mail naar het bij ons bekende mailadres, het adres waarmee u de kaarten heeft besteld.

Heeft u kaarten, maar geen bericht ontvangen over een verplaatsing, annulering en afwikkeling? Mail naar administratie@posttheater.nl

Bewaar uw ticket, geniet later
In het geval van verplaatsing blijft het originele ticket gewoon geldig. Bent u verhinderd op de nieuwe datum of heeft u tickets voor een voorstelling die definitief geannuleerd wordt? In dat geval bieden we u de mogelijkheid de ticket om te zetten in een digitale voucher of het aankoopbedrag te doneren. Uiteraard blijft het ook mogelijk uw geld terug te vragen.

Indien u kaartjes in uw bezit heeft, beslist u (zodra u bericht van ons heeft ontvangen) zelf wat er met uw tickets gebeurt. Dat werkt als volgt:

Bij geannuleerde voorstellingen krijgt u de keuze om uw tickets te doneren, een voucher (digitaal tegoed) of uw geld terug te ontvangen.

Bij verplaatste voorstellingen krijgt u de keuze om uw tickets behouden voor de nieuwe datum, uw tickets te doneren, een voucher (digitaal tegoed) of uw geld terug te ontvangen.

We willen u echter, samen met artiesten, gezelschappen en collega-theaters vragen uw ticket te behouden en zo de cultuursector te steunen.

Lees meer op bewaarjeticket.nl

We hopen dat de getroffen maatregelen effect zullen hebben en dat wij snel weer onze deuren kunnen openen om u te ontvangen bij een van onze voorstellingen.

We bedanken u voor uw geduld en begrip in deze.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Posttheater