Update 19 mei 2020

Posttheater is gesloten tot 1 juni 2020


Ten gevolge van de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus zijn tot onze spijt alle voorstellingen tot 1 juni geannuleerd.

We hebben de afgelopen periode ons uiterste best gedaan om voorstellingen te verplaatsen naar een andere datum. Helaas hebben we voor een aantal voorstellingen geen vervangende datum gevonden. Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd. Ook vindt u de meest actuele informatie op de website (zie ook Programma & wijzigingen)

Theaters hebben inmiddels weer groen licht gekregen, vanaf 1 juni mogen de culturele instellingen maximaal 30 personen ontvangen (exclusief artiesten en medewerkers) en vanaf 1 juli maximaal 100 personen. We kijken dan ook optimistisch en vol hoop uit naar het nieuwe seizoen.
Terug naar ‘normaal’ zit er echter voorlopig niet in. En dus zijn we druk bezig met het bedenken van aanpassingen. Hoe worden wij Coronaproof?

Voorstellingen & gekochte tickets
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Bezoekers worden per e-mail geïnformeerd (voeg info@posttheater.nl toe aan uw adresboek). Heeft u kaarten, maar geen bericht ontvangen over een verplaatsing, annulering en afwikkeling? Mail naar administratie@posttheater.nl

Bewaar uw ticket, geniet later
In het geval van verplaatsing blijft het originele ticket gewoon geldig. Bent u verhinderd op de nieuwe datum of heeft u tickets voor een voorstelling die definitief geannuleerd wordt? In dat geval bieden we u de mogelijkheid de ticket om te zetten in een digitale voucher of het aankoopbedrag te doneren. Uiteraard blijft het ook mogelijk uw geld terug te vragen.

We willen u echter, samen met artiesten, gezelschappen en collega-theaters vragen uw ticket te behouden en zo de cultuursector te steunen.

Lees meer op bewaarjeticket.nlContact
Onze medewerkers werken momenteel thuis. Het theater is dan ook telefonisch niet bereikbaar. Heeft u (dringende) vragen? Mail dan naar info@posttheater.nl. We proberen u zo snel mogelijk te antwoorden.

We hopen dat de getroffen maatregelen effect zullen hebben en dat wij snel weer onze deuren kunnen openen om u te ontvangen bij een van onze voorstellingen.

We bedanken u voor uw geduld en begrip in deze.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers van Posttheater